Θα δοθεί άραγε πράσινο φως και για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και πότε; Σκέψεις και για αλλαγή προκηρύξεων πρωταθλημάτων για να συμμαζευτεί αυτή η έτσι κι αλλιώς μεταβατική σεζόν

11 Νοεμβρίου 2020
12:52

Θα δοθεί  άραγε πράσινο φως και για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και πότε; Σκέψεις και για αλλαγή προκηρύξεων πρωταθλημάτων για να συμμαζευτεί η έτσι κι αλλιώς  αυτή η μεταβατική σεζόν.

Οι απαγορεύσεις και τα περιοριστικά μέτρα  συνεχίζονται  με ότι συνεπάγεται αυτό για την οικονομία, για τους επαγγελματίες αλλά και για τον αθλητισμό ειδικότερα .

Δύσκολα τα πράγματα για όλες τις ομάδες που βλέπουν τον  σχεδιασμό τους να πάει  στράφι ( έχουμε αναφερθεί σε άλλες δημοσιεύσεις τι σκέφτονται να γίνει  σε SL2 , FL , Γ’ εθνική  (πληροφορίες για έναρξη αν όλα πάνε καλά 10 η 17 Ιανουαρίου 2021)

Στα πρωταθλήματα τώρα  του Ν. Κοζάνης  κι εδώ δύσκολα  τα πράγματα και θολό το τοπίο .

 Οι ομάδες με το θέμα της απραξίας  έπαθαν ζημιά αποδιοργανώθηκαν αλλά προέχει φυσικά η υγεία.

Σαφέστατα έχουν γίνει  έξοδα, οι ομάδες έχουν ξεκινήσει προετοιμασία από τα μέσα καλοκαιριού και όλα αυτά έχουν επιβαρύνει πολύ τον προυπολογισμό τους ανάλογα με την κατηγορία.

  Αν δεν ξεκινήσουμε που απ’ ότι φαίνεται δεν ξεκινάμε άμεσα θα πρέπει όλοι οι φορείς   να σκύψουν  πάνω από το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και να βοηθήσουν  έτσι ώστε  τουλάχιστον να ελαφρύνουν μέρος του βάρους που έχουν οι ομάδες.

Όλοι γνωρίζαμε από την αρχή  για την πιθανότητα  νέου κύματος κρουσμάτων και διακοπή των πρωταθλημάτων και δυστυχώς  αυτό έγινε .

Με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν παρθεί αν αρχίσει η καμπύλη γραμμή κρουσμάτων να πέφτει, που λένε και οι λοιμωξιολόγοι και αρχίσει σιγά σιγά να αλλάζει το κλίμα πιστεύω ότι αρχές του νέου έτους  θα δούμε και στην ΕΠΣ Κοζάνης πρωτάθλημα  αλλά και στα άλλα αθλήματα ( μπάσκετ , βόλεϊ χάντμπολ κλπ)

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο τώρα   γνώμη μου πως  αν τελικά πάνε όλα καλά ,θα  πρέπει να πάμε σε μία καινούργια προκήρυξη και για τις δύο κατηγορίες και απλά να συμμαζευτούμε αυτή την έτσι κι αλλιώς μεταβατική  σεζόν , και να παίξουμε κάποια λιγότερα παιχνίδια. .

 Ένα γύρο με κλήρωση  π.χ  στην Α’ κατηγορία και χωρίς πλέι οφ στη Β’ κατηγορία.

Θεωρώ αν όλοι  τηρήσουμε τους κανόνες και μειωθούν τα κρούσματα  αρχή της νέας χρονιάς θα ανάψει το πράσινο φως και  θα μπούμε  σιγά σιγά πάλι στα γήπεδα.

Γιώργος Κατσίκας

https://maties-staspor.blogspot.com/

Ένα σχόλιο

  • Ας πει κάποιος την αλήθεια για τα “ερασιτεχνικά ” πρωταθλήματα και την εντονη πίεση ορισμένων να ξεκινησουν..
    Δεν κόπτονται για την αναγκη άθλησης..
    Απλα ειναι άνθρωποι που κερδίζουν χρήματα..
    Δημοσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν σαν προπονητες με “μαύρη”αμοιβή, ποδοσφαιριστές με “μαυρη”αμοιβη.
    Γενικότερα πολύ μαύρο χρήμα.
    Ας πουμε επιτέλους την αλήθεια,δυστυχώς αυτο καίει παραπάνω και οχι η αναγκη αθλησης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.