Απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους των Κοινοτήτων και πλύσεις κάδων από το Δήμο Εορδαίας

13 Νοεμβρίου 2020
13:34

 

Προληπτικές απολυμάνσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε κοινόχρηστους χώρους Κοινοτήτων, από συνεργεία του Δήμου Εορδαίας, στα πλαίσια της εντατικοποίησης των μέτρων προστασίας έναντι της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ακόμα πραγματοποιήθηκαν πλύσεις και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων, με το ειδικό μηχάνημα (καδοπλυντήριο) του Δήμου. Οι απολυμάνσεις θα συνεχιστούν όλη την επόμενη εβδομάδα, βάσει του προγραμματισμού που υπάρχει, σε σημεία περιμετρικά και εντός της Πτολεμαΐδας, καθώς και των υπόλοιπων Κοινοτήτων του δήμου.

Ο Δήμος Εορδαίας επαναλαμβάνει την παράκληση του προς τους πολίτες για την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και των οδηγιών που έχουν εκδοθεί από το υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στα μέτρα πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.