kozan.gr: Και τέταρτο σπίτι ξεκίνησε να κατασκευάζεται στο νέο οικισμό της Ποντοκώμης (Φωτογραφίες)

15 Νοεμβρίου 2020
12:56

Και τέταρτο σπίτι ξεκίνησε να κατασκευάζεται στο νέο οικισμό της Ποντοκώμης.


 

16 σχόλια

  • Είναι που κατηγορούσαν τον Καρυπίδη ότι πουλούσε…φούμαρα…. σχετικά με την αξιοποίηση της περιοχής. Θα σε ψάχνουν Θοδωρή….με τους ανίκανους που έμπλεξαν.

  • Αξίζει αραγε να γίνει νεο χωριο, απο αποψη υποδομων παντα? Μηπως καλύτερα με τα χρηματα που πηραν να εφτιαχναν ενα σπιτι σε περιοχη της αρεσκείας τους…

  • Εγώ θα έλεγα να περιμένετε τις εξελίξεις στην περιοχή. Μην την πατήσετε όπως εμείς που ρίξουμε τα ευρώ μας σε ντουβάρια στην Πτολεμαϊδα τα οποία πλέον δεν έχουν καμία αξία ελέω απολιγνιτοποίησης

    • Πως είσται τόσο σίγουρος κ το λέτε, καταρχάς τα σπίτια δν μας ανήκουν ανά πάσα στιγμή η ΔΕΗ μπορεί να μας διώξει οπότε το καλύτερο που κάνουμε αυτήν την στιγμή είναι να χτίσουμε τα σπίτια μας.

      • Και τι θα τα κάνει αγαπητή συγχωριανη η ΔΕΗ τα σπίτια μας; εχει δίκιο ο συνομιλητής… Δυστυχώς της είναι παντελώς αχρείαστα και πολύ απλά την πάτησε…και όσοι πιστεύετε πως θα γίνει χωριό είστε απλά ονειροπόλοι(και γω θα ήθελα ένα νεο χωριό)…αλλα τα επόμενα χρόνια θα είναι πιο δύσκολα οικονομικά και όλα δείχνουν πως θα φάμε τα λεφτά (εκ των πραγμάτων) και το όνειρο του νέου χωριού θα πετάξει…

        • Εμένα με ενδιαφέρει να έχω ένα σπίτι σε περίπτωση που η ΔΕΗ έρθει κ με διώξει το τι θα τα κάνει δν με απασχολεί, όσο για το καινούριο χωριό όποιος θέλει χτίζει το ότι τα χρήματα θα τα φάνε κάποιοι είναι δικό τους πρόβλημα ο καθένας πράττει αναλόγως.

        • αν φας τα λεφτα ειναι δικο σου θεμα.
          και με αυτο το σκεφτικο οτι δεν θα σηκωσουν το χωριο μας δεν θα παμε μπροστα.
          καθιστε στο καφενειο και να ακουτε μονο τι λεει ο ενας κ ο αλλος..απο εξυπναδες ολοι πρωτη ειμαστε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.