Το Επιμελητήριο Φλώρινας για το κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής τράπεζας Αμυνταίου

24 Νοεμβρίου 2020
12:42

Mε αφορμή το επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος Εθνικής τραπέζης Αμυνταίου, το Επιμελητήριο Φλώρινας καταθέτει την αντίθεσή του σε τέτοιες πρακτικές. Μάλιστα σε μία εποχή που αλλάζει το παραγωγικό αναπτυξιακό και επιχειρηματικό μοντέλο, λόγω της επικείμενης μετάβασης στη μεταλιγνιτική περίοδο. Δημιουργούνται έτσι σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών, μετακινήσεις σε διπλανές πόλεις προβλήματα στην επιχειρηματικότητα και άλλα. Για τους λόγους αυτούς πιστεύουμε πως όχι μόνο η διατήρηση αλλά και ενδυνάμωση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στην περιοχή κρίνεται απαραίτητη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας

Σαπαλίδης Σάββας

Ένα σχόλιο

  • Για τη μετακομιση της Eurobanck απο το κεντρο της Κοζανης στον κομβο Θεσσαλονικης Αθηνων θα γραψει κανεις κατι;θα σκεφτει η τραπεζα αυτη ποτε τους πελατες της; ουτε το ΑΤΜ δεν αφησε ,ενω το αλλο διπλα στον Παπιστα για να δεις την οθονη πρεπει να πας απογευμα η βραδυ. Τη μερα απο αντανακλαση δε βλεπεις τιποτε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.