kozan.gr: To Π.Σ. Δ. Μακεδονίας συνεδρίαζε, επί 9 ώρες, για να εκφράσει απόψεις – παρατηρήσεις επί του master Plan, όταν το ΥΠΕΝ εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο ανέφερε ότι η Κυβερνητική Επιτροπή ενέκρινε την τελική εκδοχή του masterplan για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση – “Είναι ανούσιο να συζητάμε, αφού εγκρίθηκε η τελική εκδοχή”, διαμαρτυρήθηκε η αντιπολίτευση (Βίντεο)

27 Νοεμβρίου 2020
03:10
Κανένα σχόλιο

 

Άνω κάτω έγινε  το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, που συνεδρίασε την Πέμπτη 27/11, παρουσία του Συντονιστή Μετάβασης Κωστή Μουσουρούλη, για να εκφράσει την τελική άποψη επί του master plan της απολιγνιτοποίησης, την ίδια στιγμή που το δελτίο τύπου του ΥΠΕΝ, που εκδόθηκε χθες το απόγευμα και ανέφερε πως «κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, η Κυβερνητική Επιτροπή ενέκρινε επίσης την τελική εκδοχή του masterplan για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση (με ενσωματωμένα τα σχόλια που προέκυψαν από τη δημόσια διαβούλευση), το οποίο θα παρουσιαστεί στο Υπουργικό Συμβούλιο την ερχόμενη εβδομάδα».

Κι αυτό γιατί, όπως τόνισε η αντιπολίτευση (Καρυπίδης, Ζεμπιλιάδου),  σύμφωνα με τη διατύπωση αυτή, η συζήτηση του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν είχε κανένα νόημα καθώς η όποια θέση δεν θα συμπεριληφθεί στη διαβούλευση.

Ο Κωστής Μουσουρούλης από την πλευρά του υπεραμύνθηκε της διαδικασίας και  τόνισε πως υπάρχουν μπροστά μας  τα Εδαφικά Σχέδια Δίκαιης Μετάβασης στα οποία θα υπάρχει η εξειδίκευση.

Πηγή xronos-kozanis.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.