Τρία έργα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, προϋπολογισμού 3,9 εκατ. ευρώ, εντάσσονται στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

27 Νοεμβρίου 2020
15:41
Κανένα σχόλιο

 

 Τρία έργα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, προϋπολογισμού 3,9 εκατ. ευρώ, εντάσσονται στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος στη συνεδριακή, διαδικτυακή, διάσκεψη των ΠΕΔ Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

 Συγκεκριμένα, τα 3 έργα στη Δυτική Μακεδονία που εντάσσονται στο «Αντώνης Τρίτσης» είναι:

  1. Δράσεις για την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας (Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις) στο Δήμο Δεσκάτης, ύψους 868.000 €

Αντικείμενο του έργου είναι η ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων στην Δημοτική Κοινότητα Δεσκάτης και στην περιοχή Μελόβου του Δήμου Δεσκάτης συνολικού μήκους 5 km.

  1. Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη του Δήμου Αμυνταίου, ύψους 421.600 €.

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση της βατότητας και των κυκλοφοριακών συνθηκών υφιστάμενων οδών άμεσης πρόσβασης σε καλλιέργειες του Δήμου Αμυνταίου.

  1. Υποδομές αντιπλημμυρικής προστασίας Δ.Κ. Αμυνταίου του Δήμου Αμυνταίου, π/υ 2.635.500,00 €

Αντικείμενο της πράξης είναι η επέκταση του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στο νοτιοανατολικό περιμετρικό οδικό δίκτυο σχεδίου πόλεως Αμυνταίου. Η πράξη πλαισιώνεται και από υποέργο αρχαιολογικών ερευνών και σωστικών εργασιών από την αρμόδια ΕΦΑ.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.