kozan.gr: H απάντηση του Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης Ν. Σαρρή στο εξώδικο των “6” μελών του Δ.Σ.: “H αντίδραση όλων αυτών των ανθρώπων, που ήταν στη διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου, δε μπορώ να εξηγήσω γιατί ήταν τόσο σθεναρή και τόσο έντονη. Αυτοί οι κύριοι το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να μου αποστείλουν τα οικονομικά στοιχεία. Δεν ξέρω τι φοβούνται κι αντιδράσανε έτσι – Για τον κ. Λυσσαρίδη, δε μπορώ να καταλάβω την αντίδρασή του, τώρα ποιος τον συμβούλεψε κι έπραξε έτσι… Εμένα παραμένει φίλος και συνεργάτης μου” – Tι ανέφερε για τα περί παραίτησης που του ζητούν αλλά και για το αν πλέον κατέχει την πλειοψηφία στο Δ.Σ. (Βίντεο)

2 Δεκεμβρίου 2020
08:37
Κανένα σχόλιο

 

Στον τηλεοπτικό σταθμό West Channel μίλησε, χθες Τρίτη 1/12, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης, Ν. Σαρρής, ο οποίος, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει και στον “πόλεμο” εξωδίκων που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του Επιμελητηρίου, με αφορμή τις διαδικασίες εκκαθάρισης του Εκθεσιακού Κέντρου Δ. Μακεδονίας και τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε η διοίκηση του ΕΒΕ (δείτε εδώ & εδώ τα θέματα που ανέδειξε το kozan.gr).  “H αντίδραση όλων αυτών των ανθρώπων, που ήταν στη διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου, δε μπορώ να εξηγήσω γιατί ήταν τόσο σθεναρή και τόσο έντονη. Αυτοί οι κύριοι το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να μου αποστείλουν τα οικονομικά στοιχεία. Δεν ξέρω τι φοβούνται κι αντιδράσανε έτσι. Na ξέρουν ότι εγώ προσωπικά δε φοβάμαι”, ήταν η απάντηση του κ. Ν. Σαρρή, ενώ σε ό,τι αφορά τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Λυσσαρίδη, εκλεγμένο στο Δ.Σ. του ΕΒΕ, είπε: “Για τον κ. Λυσσαρίδη, δε μπορώ να καταλάβω την αντίδρασή του, τώρα ποιος τον συμβούλεψε κι έπραξε έτσι. Εμένα παραμένει φίλος και συνεργάτης μου”.

Επίσης, δείτε τι ανέφερε για τα περί παραίτησης που του ζητούν αλλά και για το αν πλέον κατέχει την πλειοψηφία στο Δ.Σ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.