kozan.gr: 12, συνολικά, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην κλινική – θεραπευτήριο “Σπινάρη” στην Κοζάνη (10 σε νοσηλευόμενους και 2 σε εργαζόμενους) – Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται αύριο Τρίτη να μεταβεί στην κλινική για τη διενέργεια και νέων tests

7 Δεκεμβρίου 2020
13:53

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του kozan.gr, στον αριθμό 12 ανέρχονται, συνολικά, τα επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην κλινική – Θεραπευτήριο “Σπινάρη” στην Κοζάνη. Απ’ αυτά, τα 10 αφορούν νοσηλευόμενους και τα 2 εργαζόμενους. Να σημειωθεί ότι από τους 10 θετικούς σε κορωνοϊό νοσηλευόμενους της κλινικής, οι 5, ήδη, μεταφέρθηκαν στα δύο νοσοκομεία της περιοχής (Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο), ενώ οι υπόλοιποι 5 (ασυμπτωματικά περιστατικά), νοσηλεύονται, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και την προβλεπόμενη ιατρική περίθαλψη, σε ειδική απομονωμένη πτέρυγα, εντός της κλινικής. Από τις 2 Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα έχουν διενεργηθεί περίπου 200 μοριακά tests, σε νοσηλευόμενους & εργαζόμενους της κλινικής, ενώ αύριο Τρίτη (8/12), αναμένεται να μεταβεί στην κλινική, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ώστε να λάβει κι άλλα δείγματα.

Η Διεύθυνση της κλινικής χειρίζεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα την κατάσταση, ακολουθώντας, από την πρώτη στιγμή, όλες τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, ενώ απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εργαζόμενους της κλινικής τόσο για την υπευθυνότητα όσο και για το ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

 

kozan.gr

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.