kozan.gr: To μήνυμα του Διευθυντή της χειρουργικής του Μποδοσάκειου Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Ορέστη Τσιριπίδη: “Από τις 4 Δεκεμβρίου παραχωρήθηκε τμήμα της πτέρυγας της Χειρουργικής κλινικής για τα ύποπτα περιστατικά ασθενών με COVID-19”

7 Δεκεμβρίου 2020
21:13
Κανένα σχόλιο

 

To μήνυμα του Διευθυντή της χειρουργικής του Μποδοσάκειου Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, Ορέστη Τσιριπίδη: Καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων COVID συνεχίζει να αυξάνεται και ο συνολικός αριθμός των ασθενών και των θανάτων αυξάνονται, αυτές οι διακοπές τον Χριστουγέννων είναι μια πρόκληση για τους περισσότερους.

Μείνετε ασφαλείς ,μείνετε στο σπίτι. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι ,κατά την πανδημία τα συστήματα Δημόσιας Υγείας βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση όσον αφορά την εξασφάλιση κατάλληλης περίθαλψης για όλους τους ασθενείς, από τις 4 Δεκεμβρίου παραχωρήθηκε τμήμα της πτέρυγας της Χειρουργικής κλινικής για τα ύποπτα περιστατικά ασθενών με COVID-19. Η νοσηλεία των ασθενών γίνεται υπό την επίβλεψη των Χειρουργών σε συνεργασία με τους ιατρούς της Παθολογικής κλινικής.
Παρά το γεγονός της αναστολής των τακτικών χειρουργείων, η Χειρουργική κλινική συνεχίζει κανονικά το δύσκολο έργο της εξυπηρετώντας κανονικά τους ογκολογικούς ασθενείς και τα επείγοντα περιστατικά .
Καλές γιορτές με Υγεία και Ευλογία σε όλο τον κόσμο!”

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.