Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Εορδαίας, Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων N. Κοζάνης & N. ΟΤΑ Κοζάνης: Aποχή από κάθε Διαδικασία που αφορά στις εκλογές των αιρετών αντιπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

10 Δεκεμβρίου 2020
11:49
Κανένα σχόλιο

 

Στις πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες συνθήκες περιορισμού που βιώνουμε, με το «πάγωμα» της κοινωνικής, οικονομικής και εργασιακής ζωής και με δεδομένη την αδυναμία πραγματοποίησης κάθε είδους μαζικής συνάθροισης, συγκέντρωσης και συνέλευσης, τα σωματεία μας συντασσόμενα με την απόφαση της ΠΟΕ ΟΤΑ, δηλώνουμε την αντίθεσή μας στη επιμονή της κυβέρνησης να προχωρήσει τη διαδικασία για τις Αρχαιρεσίες για την εκλογή των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις έχει δοθεί παράταση της θητείας των αιρετών οργάνων, όπως στην περίπτωση των Διοικήσεων των συνδικαλιστικών οργανώσεων, τα Διοικητικά Συμβούλια με ομόφωνη απόφασή τους:

  • Ζητούμε και διεκδικούμε την αναβολή κάθε εκλογικής διαδικασίας για την εκλογή των αιρετών αντιπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια και την παράταση της θητείας των αιρετών μελών μέχρι να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες διεξαγωγής τους
  • Καλούμε όλους τους συναδέλφους να απέχουν από οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία για τα υπηρεσιακά συμβούλια έως ότου οι συνθήκες διεξαγωγής τους, θα εγγυώνται την ασφαλή διενέργεια αυτών σύμφωνα με τις προβλεπόμενες δημοκρατικές διαδικασίες.

Καθώς βλέπουμε και την προσπάθεια που γίνεται στον κλάδο των εκπαιδευτικών να λειτουργήσουν χωρίς αιρετούς αντιπροσώπους, δηλώνουμε ξεκάθαρα: ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΙΩΣΗΦ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.