Δήμος Βοΐου: «Υπογραφή Σύμβασης για την συντήρηση και ασφαλτόστρωση του εσωτερικού οδικού δικτύου στον οικισμό του Μικροκάστρου»

10 Δεκεμβρίου 2020
15:00
Κανένα σχόλιο

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου , κ. Χρήστου Ζευκλή και του αναδόχου «Σιαμίδη Ιωάννη & ΣΙΑ Ε.Ε.», η σύμβαση για την συντήρηση του εσωτερικού οδικού δικτύου στο Μικρόκαστρο του Δήμου Βοΐου, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 220.000 ευρώ.
Πιο αναλυτικά το φυσικό αντικείμενο της σύμβασης προβλέπει την εκτέλεση εργασιών που αφορούν την απόξεση του φθαρμένου οδοστρώματος της υφιστάμενης οδοστρωσίας και την εξ ολοκλήρου ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος. Οι ανωτέρω παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο του εσωτερικού δικτύου του οικισμού , το οποίο σήμερα παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης πολλών δεκαετιών.
Η χρηματοδότηση της παραπάνω παρέμβασης θα πραγματοποιηθεί από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Ε.Α.Π. 2012 – 2016).
Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής αναβάθμισης των οικισμών και της βελτίωσης ποιότητας ζωής των δημοτών και θα συμβάλλει στην βελτίωση της καθημερινότητας και στην ασφαλέστερη κίνησή τους εντός του οικισμού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.