Ο Δήμος Κοζάνης, δεόντως στήριξε-αγκάλιασε την πρωτοβουλία μας –εμού και μαθητών απ’ όλη την πόλη- και ναι! Φέτος τα Χριστούγεννα δεν θα πάμε σε κλαμπ, δεν θα γιορτάσουμε, δεν θα ζήσουμε το πνεύμα όπως πάντα για αυτό και φροντίσαμε για όλη την πόλη να το ζήσουμε καλύτερα από ποτέ!

Ζητάω λοιπόν απ’ όλους εσάς αγαπητοί φίλοι, να στηρίξετε την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών που αναλάβαμε να οργανώσουμε. Απ’ την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου θα σας περιμένουμε στο γυμναστήριο του βαλταδωρείου – Σαββατοκύριακο στο κλειστό του ΔΑΚ- έως τις 23 του μηνός και ώρες 14:00-16:00, (τηρώντας όλα τα μέτρα κατά του COVID-19) να αφήσετε ότι θεωρείτε χρήσιμο (ΔΤ του ΟΑΠΝ) ώστε να παραδοθεί τις 24 του μηνός σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη και να κάνουν Χριστούγεννα όμορφα όπως εμείς χάρη σε εμάς!

Η Νεολαία ενώνεται, οι νέοι είμαστε έτοιμοι να μοιράσουμε αγάπη και χαμόγελα και να ζήσουμε τα Χριστούγεννα όπως καμία άλλη χρονιά, γιατί θα έρθουμε ακόμα πιο κοντά στο πνεύμα της αλληλεγγύης. Σκοπός λοιπόν είναι να ενωθεί όλη η πόλη και να αφήσουμε το ανθρώπινο μας πρόσωπο να εμφανιστεί και να δώσει φως στις καρδιές όλων και μαγεία στις φετινές γιορτές.

Οι συνθήκες της δημόσιας υγείας δεν μας επιτρέπουν να γιορτάσουμε με ένταση, αλλά μας κάνουν πιο ευαίσθητους και έτοιμους να προσφέρουμε!