Σιάτιστα: Test κορωνοϊού, μέσω drive through από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, την Κυριακή 13/12

12 Δεκεμβρίου 2020
15:54

Αύριο Κυριακή 13/12 από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το δήμο Βοΐου θα πραγματοποιήσει τεστ κορώνοϊού σε δημότες μας στη Σιάτιστα. Η δειγματοληψία θα γίνει με την μέθοδο του drive through δηλαδή σε άτομα τα οποία μπορούν να διέρχονται με το αυτοκίνητό τους χωρίς να υπάρχει ανάγκη να αποβιβαστούν από αυτό. Το κλιμάκιο θα βρίσκεται στο χώρο μπροστά από το γραφείο πληροφοριών στην περιοχή της νότιας εισόδου Σιάτιστας (Άγιος Νικάνορας).
Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν για εξέταση έτσι ώστε να υπάρξει μία καλή εκτίμηση για την εξάπλωση του ιού στην ευρύτερη περιοχή.

3 σχόλια

  • Αυτή η δειγματοληψία θα είχε νόημα εάν ήταν υποχρεωτική. Έτσι θα εύρισκες ένα ποσοστό κρουσμάτων επί αυτών που κυκλοφορούν με αυτοκίνητο. Όταν δεν είναι υποχρεωτική τι θα μάθεις; Απλώς, ακόμη μια δειγματοληψία για το θεαθήναι…
    Τα αποτελέσματα θα βγαίνουν άμεσα ή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα;
    Εάν βγαίνουν άμεσα, έχει καλώς. Εάν όμως δεν βγαίνουν άμεσα, ποιος θα προστατεύσει τους υπόλοιπους από αυτούς που έχουν τον ιό;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.