Σε ανάρτηση της Κυριακής 13 /12/ 2020 η κ. Λαζαρίτσα Σπυρίδου , επικεφαλής της παράταξης ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων , γράφει ρητά πως η παράταξη της εκπροσωπεί το 1/3 των πολιτών του Δήμου Σερβίων , μάλιστα ότι αυτό ο Δήμαρχος μας θα πρέπει να το υπενθυμίζει (sic ) στους ” εκπροσώπους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας , του Ε.Β.Ε Κοζάνης , της Π.Ε.Δ Δυτικής Μακεδονίας , του Κέντρου (sic ) , της Δ.Ε.Η Α.Ε … ” ( πέστε μου που ξανακούστηκε κάτι παρόμοιο ) .
Όπως έχει καταγραφεί στο αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών Εκλογών της 26ης Μαίου 2019 , η παράταξη ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ έλαβε το 27 ,07 % , δηλαδή 2623 ψήφους ( έγκυρα 9689 ψηφοδέλτια ) . Η δήλωση της κ. Σπυρίδου πως η παράταξη της εκπροσωπεί το 1/3 των πολιτών του Δήμου Σερβίων ανάγεται σε 3230 ψήφους , δηλαδή 607 επιπλέον απ αυτούς που αληθινά έλαβε !!!

Τουλάχιστον λυπηρό και αναξιοπρεπές να συμβαίνει τέτοια ρητή και ενυπόγραφη παραποίηση των επίσημων εκλογικών αποτελεσμάτων και μάλιστα σ ένα κείμενο που όποιος και αν το έγραψε , αν το ξαναδιάβασε , λίγα κατάλαβε , λόγω των ορθογραφικών , γραμματικών και πολλών συντακτικών λαθών . Οι σολοικισμοί είναι γνωστοί απ την αρχαιότητα ως καταγέλαστοι , ας μη τους αναπαράγουμε !

Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων κάνω έκκληση προς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και δη τους επικεφαλής των παρατάξεων , πριν πιάσουν το πληκτρολόγιο , να συγκροτούν τη σκέψη τους ώστε να μην εκθέτουν τον εαυτό τους πρώτα και επαγωγικά το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμο μας .

Νίκος Γ. Μπουκουβάλας