Πτολεμαΐδα: Δύο νέοι τηλεφωνικοί αριθμοί στον ΟΑΕΔ

14 Δεκεμβρίου 2020
10:44
Κανένα σχόλιο

Σε δύο νέους τηλεφωνικούς αριθμούς μπορούν να καλούν οι Άνεργοι της Εορδαίας  και να εξυπηρετούνται από το υποκατάστημα του ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας, αφού τις τρείς τελευταίες εβδομάδες η τηλεφωνική γραμμή 2463023300, παραμένει εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα άνεργοι της Εορδαίας, να διαμαρτύρονται εντονότατα. Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, στις κλήσεις του απαντούσε ο τηλεφωνητής «δηλώνοντας τεχνικό πρόβλημα για το οποίο καταβάλλονται προσπάθειες για την επίλυση του» κάνοντας λόγο «για αθλιότητα εξαπάτησης των Ανέργων».

Από την πλευρά του ο εκτελών χρέη Προϊσταμένου στον τοπικό ΟΑΕΔ  Αναστάσιος Τελίδης, μίλησε για  βλάβη και για προβλήματα με τον ΟΤΕ  για αυτό και – μέσω της ΕΡΤ Κοζάνης- ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι θα πρέπει να επικοινωνούν με το  2463054909 και το 2463054910 για τις υποθέσεις τους , αν και σχετική ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στην προθήκη του τοπικού γραφείου του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.