Μετά τη χθεσινή ψήφιση του τεχνικού προγράμματος του δήμου Κοζάνης αλλά και σήμερα καθώς έγινε γνωστό η άρνηση μου στο να ψηφίσω θετικά το πρόγραμμα πολύ κάτοικοι της κοινότητας με πήρατε τηλέφωνο και με ρωτήσατε για ποιο λόγο δεν το ψήφισα. Η άρνηση μας και η στάση μου είναι ότι για ακόμα μία χρονιά οι κάτοικοι της κοινότητας δεν θα δουν κάποιο έργο(μην μας πείτε για την Αποχέτευση) της καθημερινότητας αλλά αντίθετα όπως πέρσι έτσι και φέτος θα δούνε στα χαρτιά 100.000 ευρώ το 20 και 100.000 ευρώ το 21 και δεν γνωρίζουμε αν είναι και το 2022 για ένα έργο όπως ονομάζεται περιφερειακός Δρεπάνου! Ένα έργο που έπρεπε να είχε γίνει πριν 20 – 25χρόνια όπου και δεν υπήρχε Εγνατία και ήταν η κυρία Εθνική οδός.

Δυστυχώς από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει κατά πολύ οι προτεραιότητες και οι ανάγκες. Όταν υπάρχουνε γειτονιές όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που σας απέστειλα που δεν έχουνε φωτισμό, δεν έχουνε άσφαλτο, όταν στο δημοτικό σχολείο τα κάγκελα για να προστατεύουν τα παιδιά μας και υπόγεια διάβαση είναι σε αυτή την άθλια κατάσταση!!!

Όταν τα κοιμητήρια της κοινότητας έχουν γεμίσει και δεν υπάρχει χώρος και ενώ επανειλημμένα έχω ενοχλήσει τους αρμόδιους αντιδημάρχους για όλα αυτά τα θέματα, Θεωρώντας ότι στο τεχνικό πρόγραμμα θα έμπαινε κάτι από όλα αυτά. Δυστυχώς όμως εκτός ότι δεν μπήκε κάποιο έργο αντίθετα μας κάνατε και παρατήρηση!!!

Παράλληλα θα δείτε φωτογραφίες από το έργο της τηλεθέρμανσης όπου για 2η χρονιά στο Δρέπανο παραμένει ο χωματόδρομος ενώ στην περιοχή του Σπινάρη για ένα σκάμμα έχουνε στρωθεί αρκετά μέτρα και έχει γίνει πλήρη αποκατάσταση. Μία σχάρα σε κεντρικό σημείο έχει 3 μήνες στην κατάσταση αυτή.

Αλήθεια κύριε κ. Κυτίδη που έχετε την ιδιότητα του Αντιδήμαρχου και πρόεδρου της ΔΕΥΑΚ. Έχετε και καταγωγή από το Δρέπανο. Γνωρίζοντας ότι δεν σας χαροποίησε η εκλογή μας πιστεύετε ότι έτσι θα ασκήσετε πολιτική για να δείξετε ότι ήταν λάθος η εκλογή μας;

Νομίζετε ότι θα παίξετε πολιτική στις πλάτες των κατοίκων της κοινότητας που τόσα χρόνια σας τιμάει με την ψήφο του! Όπως σας λέγαμε και προεκλογικά δεν ασχοληθήκαμε με τα κοινά ούτε για να γίνουμε πολιτική.

Ούτε τους πολιτικούς να κάνουμε. Η μόνη μας έννοια ήταν και είναι το να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων. Όταν δεν υπάρχει παιδική χαρά( βάση πληθυσμού) , όταν σπίτια πλημμυρίζουν, όταν δεν υπάρχουν δρόμοι, Όταν δεν υπάρχει φωτισμός δεν είναι δυνατόν εμείς να συναινέσουμε σε ένα τεχνικό πρόγραμμα το οποίο δεσμεύει ήδη 2η χρονιά χρήματα για να γίνει ένας περιφερειακός δρόμος!

Υ.Γ.1 Γιατί δεν μας ρωτήσατε για να καταθέσουμε προτάσεις!