Rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο το Σάββατο στη Φλώρινα

16 Δεκεμβρίου 2020
11:58
Κανένα σχόλιο

 

Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο (drive through) θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Φλώρινα.

Οι έλεγχοι θα είναι εθελοντικοί και δωρεάν, θα γίνονται μέσα από αυτοκίνητο και θα διεξαχθούν στον κύκλο στην είσοδο της πόλης (πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου), από τις 10:00 έως 14:00.

Οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχoνται αποκλειστικά με αυτοκίνητο και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν μέσα σε λίγες ώρες. Για την ομαλή διεξαγωγή των τεστ θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ και τον Δήμο Φλώρινας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.