Σε ανάρτησή του στο facebook, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην Π.Ε. Κοζάνης, Θ. Μουμουλίδης, με αφορμή την επίσκεψη και κυρίαρχα τις δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοϊδη, στην Κοζάνη, σημειώνει:“H ΑΠΟΘΕΩΣΗ του πολιτικού ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ, και της επικοινωνιακής φρενίτιδας, και στην ΚΟΖΑΝΗ!!! “Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε φρένο στην πανδημία[!!!] στο Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ – ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ [!!!] – Θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα για την εξάπλωση της πανδημίας[!!!] Δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοίδη, που όχι μόνο προκαλεί την νοημοσύνη [διότι προφανώς πιστεύει πως απευθύνεται σε μη νοήμονες ανθρώπους], αλλά δημιουργεί και σοβαρά ερωτηματικά για την [όποια] αξία ΠΛΕΟΝ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ των κυβερνώντων !!!
Ο κ. Χρυσοχοίδης, στην σημερινή επίσκεψή του στην Κοζάνη, χωρίς αιδώ, επαναλαμβάνει ανέξοδα το εφιαλτικό”ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ”… Δυο μήνες αποκλεισμένη η Κοζάνη,λόγω πανδημίας, ακόμη περιμένει να λειτουργήσει το: “EΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ” που ανακοίνωσε κατά την [στιγμιαία προφανώς] επίσκεψή του ο έτερος αρμόδιος Υπουργός του ίδιου υπουργείου κ.ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, δύο περίπου μήνες πριν.
Και επειδή το “ΣΧΕΔΙΟ” του κ.Χαρδαλιά, εκτόξευσε τα κρούσματα, εμφανίστηκε με “νέο Σχέδιο” ως νέος σωτήρας ο κ.Χρυσοχοίδης. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να χλευάζεις έτσι την νοημοσύνη ανθρώπων, μιας περιοχής που βυθίζεται πλέον οικονομικά, όχι μόνο λόγω της πανδημίας, αλλά και λόγω της απολιγνιτοποίησης.
Το ” Έχουμε Σχέδιο” , της κυβέρνησης, αποδεικνύεται , στην πράξη μάλλον εφιάλτης για το μέλλον της περιοχής…”.