kozan.gr: Η αγανακτισμένη δήλωση, ενός παραγωγού – εκθέτη της λαϊκής αγοράς της Κοζάνης, στη σημερινή πρωινή ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ1 (Βίντεο)

19 Δεκεμβρίου 2020
09:55

 

Η αγανακτισμένη δήλωση, ενός παραγωγού – εκθέτη της λαϊκής αγοράς της Κοζάνης, στη σημερινή πρωινή ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ1.

 

50 σχόλια

  • Από την μια η αγανακτισμενη δήλωση και από την άλλη η δημοσιογραφία που απομακρύνεται και διακόπτει όταν ακούει αλήθειες… κρίμα

  • Ούτε ίχνος αυτοκριτικής. Για όλα φταίνε οι άλλοι που μας έβαλαν στο μάτι γιατί μας ζηλεύουν επειδή είμαστε μάγκες και καραμπουζουκληδες.

    • Κανείς δεν είπε για μάγκες καραμπουζουκληδες.
      Αυτό το λες εσύ.
      Ο κόσμος καθημερινά μας αντιμετωπίζει σα βιοπαλαιστές αγρότες.
      Οι έμποροι είναι άλλο κομμάτι.
      Τους συμφέρει να μας συγχέουν ώστε να διαμορφώνουν απόψεις σαν τις δικές σου.
      Καληνύχτα Ελλάδα.

      • Όχι ρε φίλε τους κλείνουν τα μαγαζιά με 10 κρούσματα την ημέρα στην Κοζάνη την τελευταία εβδομάδα και δεν θα μιλήσει ο άνθρωπος.

        Μην το ξεχάσω μήπως θέλεις λίγο Ψαριανό να σου θυμίσει οτι η Μακεδονία είναι μια?

  • Ανώνυμε προς τι η αμφιβολία σου; Εάν έχεις κάποια στοιχεία που να αποδεικνύουν την αμφιβολία σου βγαίνεις επώνυμα και τα καταγγέλλεις, ειδάλλως τις ανώνυμες ειρωνείες και αμφιβολίες να της κρατάς για τον εαυτό σου και όχι να πετάς κάτι δημόσια για κάποιον συνάνθρωπό σου ανώνυμα

  • Στις λαικες γινοταν ο κακος χαμος,ο ενας πανω στον αλλο σε αποσταση χιλιοστων!!!! Επισκεψεις σε σπιτια,στα εργοστασια της δεη,αλλοι φοβουνται να πουν οτι εχουν κορονοιο και κυκλοφορουν ελευθερα!!!! Και μετα απορουμε γιατι μας κλεινουν συνεχεια!!!!

  • Η κυβέρνηση των αρίστων και… Κόψιμο

    Η ΕΡΤ που στηρίζαμε όλοι για να μην κλείσει και να μη σωπάσει η κρατικοδίαιτη δημοσιογραφία.

  • Καλα τους τα ειπε… αλλα στα γρήγορα τον έκοψαν γιατι δεν ειναι αρεστά τα λεγόμενα του. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ στον Δημο κοζανης ειχαμε 163 κρούσματα σε μια εβδομαδα και τα μισα ηταν απο τον Σπιναρη. Αρα εχουμε μεσο ορο 10 κρουσματα την ημερα σε ολο τον δημο Κοζανης… σιγα τα ωα. Καταστρεφουν κοσμο γιατι ειναι στον δικο τους κοσμο.

  • Καλά ειδικά για τον συγκεκριμένο είστε άσχετοι. Ο άνθρωπος Παράγει με Π κεφαλαιο.
    Και ειλικρινά οι οπαδοί της νδ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ
    Η ένταση είναι οξυμένη πια
    Τα έχετε κάνει σκ..α

    Άντε βάλτε ξανά άριστο πρώην ποδοσφαιριστή σε θέση αντιπεριφερειάρχη ηλεκτρονικής διακυβέρνησης!

    Αλήθεια ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    ΤΟΝ ΕΦΑΦΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ;

      • Πάντως βόλτα στην Πάρνηθα και επισκέψεις στην Καλαμάτα δεν θα έκανε. Ούτε θα άφηνε την δυτική αττική με το 70% των εργοστασίων όλη κλειστή ΕΚΤΟΣ από τα εργοστάσια!!!!
        Είπαμε να είσαι οπαδός που και αυτό κακό είναι αλλά να είσαι καιΤΥΦΛΙΣ ΟΠΑΔΟΣ ε είναι καταστροφή.
        Ένα θα πω: αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης
        Η περιφέρειά μας ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ και εσύ μας μιλάς με ειρωνία για τον Τσίπρα.
        Αρε Πολακη που χρειαζεστε

      • Αν ειχαμε τωρα πρωθυπουργο τον τσιπροκιο,δεν θα λεγαμε ποσα ειναι τα κρουσματα,αλλα θα ψαχναμε ποιος δεν εχει κορονοιο,ο θεος μας φυλαξε και δεν κυβερνα ο πιο αποτυχημενος πρωθυπουργος της μεταπολιτευσης!!!!!

      • Ξεχνας ότι επι Γεωργιάδη πλήρωνες 5ευρω και αν ήσουν ανασφάλιστος δεν έμπαινες καν νοσοκομείο….δεξιός ψηφοφόρος πιο χαζός πεθαίνεις

  • Μητσοτακη βγάλατε όσο αυτός και η μάρεβα είναι στην Πάρνηθα και κάνουν διακοπές παντού σε όλο τον κόσμο μέσα στην χλιδή εσείς πεινάστε και ψάξτε να τον βρείτε σκέφτεται από τα σαλέ πως να σας σώσει να είστε σίγουροι.κυβερνηση άριστων θέλατε.

  • Ο ΣΤΑΘΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Η ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΦΩΝΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.

  • Ολοι οι βουλευτές,δήμαρχοι,περιφερειάρχες,αντιπεριφερειάρχες,
    αντιδήμαρχοι που τους ψήφισαν να δώσουν το μισθό τα χριστούγγενα σε ένα ταμείο να βοηθήσουν τον κόσμο ειδάλλως να παραιτηθούν.

  • Αυτό είναι το θέμα που σε προβλημάτισε; Το ότι ο παραγωγός έχασε τη σοδειά του και το εισόδημα του δε σε πειράζει…. Έτσι είστε όλοι ΝΔτες παρτακηδες.

  • Μια χαρά τα ειπε ο Μίμης αλλα μολις ακούσουν κάτι για τον ανεμελο Λουδοβίκο πρωθυπουργό κλείνουν τις συνδέσεις. Όσοι ψηφίσατε ΝΔ και είστε παραγωγοί και μικρομεσαίοι θα κλαψετε με μαύρο δάκρυ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.