kozan.gr: Με απόφαση του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη τα προϊόντα που δε διανεμήθηκαν στη σημερινή λαϊκή αγορά της Κοζάνης, θα αγορασθούν από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και θα διανεμηθούν σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ αλλά και σε συσσίτια του Δήμου Κοζάνης, Γηροκομείο Κοζάνης, Καλό Σαμαρείτη κ.α. – Μ’ έναν πρόχειρο υπολογισμό η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας θα δαπανήσει ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ – Τι λέει για το θέμα, στο kozan.gr, o Αντιπεριφερειάρχης Η. Τοπαλίδης (Ηχητικό)

19 Δεκεμβρίου 2020
15:41

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη τα προϊόντα που δε διανεμήθηκαν στη σημερινή λαϊκή αγορά της Κοζάνης, θα αγορασθούν από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και θα διανεμηθούν σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ αλλά και σε συσσίτια του Δήμου Κοζάνης, Γηροκομείο Κοζάνης, Καλό Σαμαρείτη κ.α.. Μ’ έναν πρόχειρο υπολογισμό η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας θα δαπανήσει ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ. Τι λέει για το θέμα, στο kozan.gr, o Αντιπεριφερειάρχης Η. Τοπαλίδης

42 σχόλια

  • Μπραβο ο μονος που βγηκε μπροστα ειναι ο κασαπιδης οσο και να τον κατηγορουν καποιοι.Οι βουλευτες της νδ που βρισκονται;

    • Ε τότε ν αγοράσει κι από τις λαϊκές των υπολοίπων πόλεων της περιφέρειας κ από τα μαγαζιά που πήραν εμπορεύματα για τις γιορτές κ τα κλείσανε. Με ποιους κωδικούς εκποιει χρήμα της περιφέρειας; από που; πώς αγόρασε εμπόρευμα 400.000 με 200.000;

    • Μπράβο Γιώργαρε!! Μία απόφαση που έλαβε οι κυβέρνηση, και ΟΧΙ η περιφέρεια, δηλαδή χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ. Τώρα για τους 4 βουλευτές της Π.Ε. για μία ακόμη φορά είναι Σάββατο και βρίσκονται … στο Σύνταγμα.

  • Πως θα αγοραστούν; Με τι πρωτογενές αίτημα; Από ποιον κωδικό στον προυπολογισμο θα πληρωθει η δαπανη; Με ποιες διαδικασίες θα γινει η προμήθεια; 200 χιλιαρικα δαπανη πως θα δικαιολογηθουν; 4412/2016, 4555/2018 και 3463/2006 θα τηρηθουν; Συγνώμη αλλα τα λεφτα που διαχειριζεται δεν ειναι δικα του για να δινει 200 χιλιαρικα με αποφαση του. Μεχρι 20 χωρις ΦΠΑ μπορει να αναθετει απευθειας. Δεν ειμαστε ιθαγενεις μην μας περνατε για τετοιους…Επιτελους τελος με το φθηνο λαικισμο!!!

      • Ποια κατασταση ειναι εκτακτη; Τι λες εκει; Να δω ποιος υπαλληλος θα υπογραψει παραλαβη τιμολογιου!! Να δω ποιος θα υπογραψει ενταλμα πληρωμης τιμολογιων…Μαζευτειτε λιγο γιατι οι νομοι ειναι αμειλικτοι. Τυπολατρεια η τηρηση του νομου; Θα γελασει κ το παρδαλο κατσικι…Μονο οι παραγωγοι κ οι εκθετες θα κλαινε γιατι θα μεινουν απληρωτοι

  • Μπράβο Κύριε Περιφερειάρχη , που δίνεις από το αποθεματικό σου ως βουλευτής και από το μισθό σου ως Περιφερειάρχης , αγοράζοντας τα τρόφιμα της Λαϊκής αγοράς.

    Με αυτή την φιλάνθρωπη και γενναία κίνηση να δώσετε δικά σας χρήματα σας συγχωρούμε για τις αστοχίες , την αμέλεια, την αδιαφορία , όλων σας.

    Τελικά αυτός ο τόπος έχει ότι του αξίζει από Δήμαρχο μέχρι Περιφερειάρχη….

  • Από το τάξιμο δεν έχασε κανείς. Ας πάρουν τα λεφτά οι άνθρωποι και θα πω οκ. Απλά οκ, όχι μλαρβι, γιατί αυτό που τους έκαναν, ούτε ο χειρότερος εχθρός τους δεν θα το έκανε. Όλοι το ήξεραν και το είπαν την επόμενη. Γιατί; Επειδή ήρθε ο Χρυσοχοΐδης, για να μην τα ακούσει; Ή και καλά αυτός αποφάσισε; Πολιτικαντηδες παίζουν ψευτοπαιχνιδια στην πλάτη του λαουτζικου όπως πάντα.

  • Από τα σχολεία φαίνεται ότι η κίνηση αυτή ενόχλησε… Έπιασε πολλούς της αντιπολίτευση στον ύπνο. Ο λαός της Κοζάνης ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

    • Και απο τα νηπιαγωγεία,τα φροντιστήρια κτλ.

      Στην ουσία, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις λεφτά άλλων(δικά μας εν προκειμένω) για να καλύψεις βλακείες της κυβέρνησης σου,επίσης είναι θέμα γιατί και τους άλλους με κλειστά μαγαζιά μανούλα τους γέννησε,έχουν και αυτούς τεράστια ποσά χαμένα.

  • Δε σας δίνουμε τίποτα.
    Παραεμποριο θέλετε?
    Παραεμποριο θα έχετε.
    Εκεί μας οδηγησατε με τις ανοησίες σας.
    Δε μπορούσε το λοκ νταουν να περιμένει 6-7 ώρες,να πουλήσουν οι άνθρωποι τα ευπαθή προϊόντα,και να προμηθευτεί ο κοσμακης το φαγητό των γιορτών????
    Ρητορικό το ερώτημα.

  • Μπραβο στην περιφερειακη αρχη,καλα ρε ξεδιαντροποι και εδω κανετε αντιπολιτευση;σας επιασε ο πονος οτι που θα βρει τα χρηματα;ημαρτον ρε κακοβουλοι,σε απορους συναθρωπους μας θα πανε,αν δεν το εκανε παλι θα λεγατε ειναι αφαντος,ο θεος βλεπει ρε απανθρωποι.

  • Ένα μεγάλο μπράβο στον Περιφερειάρχη μας.!!!!!Ένα μπράβο στο άξιο συνεργάτη του Τοπαλίδη Ηλία . Είμαστε πολύ περήφανοι και για τους δύο.

  • Και αυτή η κίνηση ανθρωπιάς σας πείραξε;Ευθύνη του Δημαρχου ήταν να ενημέρωση τι θα γίνει για το σχέδιο του Χρυσοχοΐδη.Για τον Κούλη που ψηφίσατε όλοι και κατέστρεψε την χώρα θα μας πείτε τίποτα;Για τους βουλευτές που είναι άφαντοι στα τηλέφωνα και εξαφανισμένοι θα πείτε κάτι;

  • 19=59 πονας πολυ που ο κασαπιδης εκανε κινηση ματ,τι σας πειραξε ρε;που θα πουληθουν τα τροφιμα;η που θα πανε σε οικογενειες που πραγματικα τα εχουνε αναγκη;κριμα ρε που σας τυφλωνει η αντιπαθεια και μονο.

  • Τα οποία πληρώνονται στην ουσία με το χρήμα του φορολογούμενου.
    Όπου τα κράτος κάνει μια “πατάτα”, έρχεται πάλι το κράτος και τη διορθώνει, με μια άλλη “πατάτα”.

  • Δε λέω καλή κίνηση για τους παραγωγούς.. πρέπει
    να ζήσουν και αυτοί…
    Αλλα αυτό το πράγμα τι μου θυμίζει…
    α! Κομουνισμός. Για ολα το κράτος λοιπόν.
    Μάλιστα..

  • Που είναι το ΚΚΕ να βγάλει καμιά ανακοίνωση,να κινητοποιηθεί να κάνει καμία πορεία με αποστάσεις να στηρίξει τους νέους παραγωγούς βιοπαλαιστές της χαμηλότερης τάξης??
    Δεν ακουμπάμε εδώ κάνει τζιζ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.