Δίνονται κουτάβια για υιοθεσία

20 Δεκεμβρίου 2020
16:41
Κανένα σχόλιο

 

Τα αξιαγάπητα κουτάβια των φωτογραφιών, γεννήθηκαν από μια αδέσποτη σκυλίτσα σε μια αποθήκη στην Ποντοκώμη. Μετά από περιπλάνηση στην γειτονιά και μετά από ατύχημα που είχε το ένα, (του πάτησε το ποδαράκι διερχόμενο αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να του κάνει ζημιά) μαζί με τον Στέφανο και την Μαρία (που έχουν υιοθετήσει στο παρελθόν αδέσποτη σκυλίτσα με τα κουτάβια της) τα  μαζέψαμε σε παρακείμενο οικόπεδο γειτόνισσας, η οποία έφυγε από το χωριό και το σπίτι εγκαταλείφθηκε. Τα φροντίζουμε μαζί με τη μάνα και είναι πλέον ασφαλή  και προστατευμένα μέσα στον περιορισμένο χώρο. Τα κουτάβια είναι 2 μηνών και ήταν 6 συνολικά, το ένα το υιοθέτησα εγώ και το ένα ο πάτερ Νικόλαος της ενορίας μας. Για τα άλλα 4 ψάχνουμε οικογένειες που θα τα αγαπούν και θα τα φροντίζουν, για να μη γίνουν και αυτά αδέσποτα και έχουν την τύχη τόσων άλλων που δημιουργούν περαιτέρω προβλήματα. Επίσης ζητούμε και από την κτηνιατρική Υπηρεσία του Δήμου (Έχω ενημερώσει βέβαια και τον πρόεδρό μας που πάντα είναι κοντά μας και μας ακούει) να μαζέψει τη σκυλίτσα και να τη στειρώσει, γιατί η νέα εγκυμοσύνη της είναι θέμα χρόνου. Δεν μας πειράζει να επανέλθει εδώ γιατί είναι φιλική και ήσυχη, η στείρωσή της όμως είναι επιτακτική ανάγκη. Αν υπάρχει λοιπόν ενδιαφέρον από κάποιον, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλ 6976965967.

Σοφία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.