Δήμος Σερβίων: Υπογραφή Σύμβασης για την «Προμήθεια Οχημάτων Μηχανημάτων Έργου Και Εξοπλισμού Για Την Υποστήριξη Υπηρεσιών του Δήμου»

23 Δεκεμβρίου 2020
10:12

 Τη σύμβαση για την προμήθεια  οχημάτων μηχανολογικού έργου και εξοπλισμού για την υποστήριξη υπηρεσιών του Δήμου Σερβίων υπέγραψε ο Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου. Το έργο με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ∆ΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ» είναι  προϋπολογισμού µελέτης: 409.000,00 Ευρώ.

Η πίστωσή του προέρχεται από το Πρόγραµµα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ ΙΙ», σύµφωνα µε απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η συγκεκριμένη σύμβαση αφορά σε ένα καινούργιο φορτηγό ανοικτής καρότσας µε ανατροπή µικτού βάρους 7.1 έως 7.4 tn, σε δυο καινούργια µικρά φορτηγά ανοικτής καρότσας µε ανατροπή µικτού βάρους 3, 5tn και σε ένα μικρό υδροφόρο όχηµα µικτού βάρους 7.1-7.4 tn (ωφέλιµη χωρητικότητα 3000lt), συνολικής αξίας 268.894,00 €.

Ο Δήμος Σερβίων με την προμήθεια των συγκεκριμένων οχημάτων πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες τόσο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, όσο και της Διεύθυνσης Υποστήριξης Καθημερινότητας.

Ένα σχόλιο

  • Δεν είναι μόνο η προμήθεια οχημάτων μηχανολογικού έργου και εξοπλισμού, είναι και η συντήρηση τους. Όχι μόνο του νέου αλλά και ότι παλιό υπάρχει που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Είναι και η σωστή χρήση των μηχανημάτων και ο έλεγχος των υπαλλήλων που τα χρησιμοποιούν. Στο Δήμο Σερβίων δεν υπάρχει συνέχεια. Πάντα φταίνε δυστυχώς οι προηγούμενοι Δήμαρχοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.