kozan.gr: “Ζωγράφισαν” και φέτος στην Κοινότητα Πετρανών με τον όμορφο Χριστουγεννιάτικο στολισμό (Βίντεο)

23 Δεκεμβρίου 2020
22:48

 

Όπως το συνηθίζουμε κάθε χρόνο στο χωριό μας, έτσι και φέτος δώσαμε ένα γιορτινό Χριστουγεννιάτικο τόνο στη πλατεία των Πετρανών. Στη πρωτοφανή περίοδο που διανύουμε, μακάρι αυτά τα στολίδια να φέρουν λίγη αίγλη και χριστουγεννιάτικο πνεύμα σε όλους μας. Να μας δώσουν δύναμη και αισιοδοξία και ας ελπίσουμε του χρόνου να απολαύσουμε την περίοδο των εορτών όπως κάναμε πάντα. Καλα Χριστούγεννα και ελπιδοφόρο το 2021.

Ο Πρόεδρος και το Τ.Σ. Πετρανών σας εύχονται καλές γιορτές και χρόνια πολλά.

 

2 σχόλια

    • Πολλά συγχαρητήρια και πολλές ευχές στον πρόεδρο! Ξεχωρίζει για το ήθος του,την εργατικότητα και τη δημιουργία του! Να είναι πάντα γερός για να χαρίζει όλα αυτά που έχει και είναι πολλά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.