ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης: Αποχαιρετούμε το σύντροφο Λάζαρο Παπαδόπουλο, καταγόμενο από το Βόιο Κοζάνης

27 Δεκεμβρίου 2020
22:50
Κανένα σχόλιο

Πέθανε τα μεσάνυχτα, σε ηλικία 83 ετών, θύμα του κωρονοϊού, ο σύντροφος Λάζαρος Παπαδόπουλος.Καταγόμενος από το Βόιο Κοζάνης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1937. Συμμετείχε ενεργά στους αγώνες του 114 και του 15%, ως φοιτητής Ιατρικής και διετέλεσε γραμματέας του Αντιδικτατορικού Εργατικού Μετώπου (ΑΕΜ).
Υπήρξε στέλεχος του ΚΚΕ εσωτερικού και στη συνέχεια μέλος της ΕΑΡ και του Συνασπισμού ενώ μέχρι το τέλος της ζωής του έδινε καθημερινά μάχη υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Ως άνθρωπος, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και θα μείνει αξέχαστο το χαμόγελό και το χιούμορ του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, αποχαιρετά το σ. Λάζαρο Παπαδόπουλος και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
Θεσσαλονίκης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.