Ευχαριστήριο της Τ.Κ. Πολυμύλου προς την εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές “ENEL GREEN POWER HELLAS A.E.”

28 Δεκεμβρίου 2020
12:07
Κανένα σχόλιο

Για ακόμη μια φορά η εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές “ENEL GREEN POWER HELLAS A.E.” στηρίζει και βοηθά την τοπική κοινότητα Πολυμύλου σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Η εταιρεία δώρισε 30 πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση 30 οικογενειών στην κοινότητά μας.

Ο πρόεδρος, το τοπικό συμβούλιο καθώς και οι οικογένειες που έλαβαν τη βοήθεια εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς την εταιρεία και τους υπευθύνους της, που στηρίζουν την κοινότητά μας με κάθε τρόπο.

Τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης βοηθούν την ελληνική κοινωνία να “ανασάνει” και να οδηγηθεί γρηγορότερα στην ευημερία και την ευδαιμονία.

Ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά!

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.