kozan.gr: Ν. Σαμαράς: “Ο εμβολιασμός μου αποτελεί πράξη ευθύνης προς την οικογένειά μου, τους συνεργάτες μου και το σύνολο της κοινωνίας”

4 Ιανουαρίου 2021
12:59

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας & Aντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, Νίκος Σαμαράς, αναφέρει:Ενα μικρό τσίμπημα στο μπράτσο…. ενα τεράστιο άλμα στην ελευθερία, νίκη στον φόβο του covid. Νίκη της επιστήμης στην πρόκληση του αόρατου εχθρού. Ο εμβολιασμός μου αποτελεί πράξη ευθύνης προς την οικογένειά μου, τους συνεργάτες μου και το σύνολο της κοινωνιας. Ας ευχηθούμε να είναι η αρχή του τέλους του πολέμου.

4 σχόλια

  • Το να πηγαίνει ο καθένας να κανει το εμβόλιο να φωτογραφίζεται ή να κανει δηλώσεις αυτο ειναι η καινούργια μοδα. Ο καθενας μας εχει πάρει την απόφαση του άλλος να το κανει αλλος οχι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη βλέποντας να εμβολιάζεται δημόσια.

    • Άλλος εμβολιάζεται δημόσια και άλλος εκθέτει τον εαυτό του δημόσια από το Ντουμπάϊ, ότι γουστάρει ο καθένας.

  • Μας έπεισες. Μας το παίζουν όσοι εμβολιαζονται υπεύθυνοι και αλτρουιστες. Δηλαδή όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο, θέλουν να βάλουν σε κίνδυνο τους συνανθρώπους τους, την οικογένεια τους, τον εαυτό τους. Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ; Που βγήκατε να κάνετε και διαφήμιση της “υπευθυνότητας” σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.