Μήνυμα Παναγιότατου Οικουμενικού Πατριάρχη προς την ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Βίντεο)

5 Ιανουαρίου 2021
09:44
Κανένα σχόλιο

Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας δέχτηκε με μεγάλη συγκίνηση και χαρά τις ευχές που απέστειλε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα (https://www.youtube.com/watch?v=gR4hxAWVnGU) για το νέο έτος ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης και Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κκ Βαρθολομαίος. Ο Παναγιότατος ανέγνωσε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για επιστροφή στην ομαλότητα, έπειτα από ένα δύσκολο 2020, ενώ επεσήμανε ότι η γνώση και η επιστήμη αποτελούν τη μεγάλη δύναμη της εποχής. Τόνισε ότι τα Πανεπιστήμια, ως πεδία παραγωγής και καλλιέργειας επιστημονικής γνώσης, οφείλουν να λειτουργούν και ως χώροι ανθρωπιστικής Παιδείας.

Το μήνυμα του Παναγιότατου αναμεταδόθηκε στην εορταστική διαδικτυακή εκδήλωση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας «Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον» που συντόνισε ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ. και Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητής Κωνσταντίνος Τσανακτσίδης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.