kozan.gr: Ένας συμπατριώτης μας από το Βόιο στο Υπουργείο Ενέργειας

6 Ιανουαρίου 2021
15:27

O πρώην υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στην Π.Ε. Κοζάνης, το 2012, με καταγωγή από το Βόιο, Διαμαντής Χ. Βαχτσιαβάνος, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του νέου Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κ. Σκρέκας, θα είναι ένας από τους συνεργάτες, του τελευταίου, που αναμένεται να στελεχώσει  το γραφείο του και στο νέο Υπουργείο. Την αποκάλυψη αυτή έκανε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό West ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας.

kozan.gr

12 σχόλια

  • Τον φωτογράφισε χθες το βράδυ στο Flash ο κος Βατάλης. Λέγοντας ότι η υπιυργοποίηση Σκρεκα θα είναι θετικοτερη για την περιοχή έναντι του Χατζηδάκη γιατί έχει μαζί του έναν άνθρωπο της περιοχής μας, ο οποίος ασχολήθηκε με την πολιτική.

  • Παιδιά λίγο αντικειμενικότητα δεν βλάπτει.

    ΟΚ μας έχει παρασύρει ο θυμός και είναι κατανοητό αλλά για καθήστε λίγο. Έχουμε 4 βουλευτές, οι 3 νεοεκλεγέντες και ο ένας της παλιάς φρουράς (και κοπής ενδεχομένως). Θέλουμε δε θέλουμε οι 3 νεοεκλεγέντες δεν ήτανε ποτέ του κομματικού σωλήνα και είναι άνθρωποι που ξεκίνησαν την πορεία τους σε άλλους χώρους και τώρα μπήκαν και στον στίβο της κεντρικής πολιτικής. Ο πιο παλιός έχει ήδη αξιοποιηθεί υπό άλλες ηγεσίες και τώρα προκρίθηκαν άλλοι.
    Βγαίνουν 4 τους κράζουμε, έχουμε COVID τους κράζουμε, βρέχει τους κράζουμε, χιονίζει τους κράζουμε και ότι και να γίνει τους κράζουμε.

    Αυτό που θα σταθώ εγώ είναι η κάκιστη εικόνα της ΝΔ σαν κόμμα στην Π.Ε Κοζάνης γιατί δυστυχώς οι νεοδημοκράτες πάνε με τον εκάστοτε δικό τους και κατά τα άλλα γκρινιάζουν πολύ. Δεν νοείται να παρουσιάζει η ΝΔ αυτήν την εικόνα στον νομό, ενώ είναι κυβέρνηση. Τι κάνει η τοπική της ΝΔ, γιατί δεν υπερασπίζεται τις επιλογές και γιατί δεν ενημερώνει τον κόσμο ανοιχτά για τα φλέγοντα ζητήματα. Ούτε καν τους βουλευτές τους δεν υπερασπίζονται οι νεοδημοκράτες. Δηλαδή τι συνέβη? Τους ήθελε ο κόσμος και όχι ο μηχανισμός? Ε λοιπόν τώρα αυτοί είναι χωνέψτε το και αν είστε ΝΔ δουλέψτε όλοι μαζί και συμμαζέψτε τα πράγματα.

    Καληνύχτα μας

  • ΣΤΟΝ Σκρεκα ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΜΠΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.