Τις ημέρες των γιορτών μοιράσαμε δέματα δύο φορές, για τα Χριστούγεννα και για την Πρωτοχρονιά. Συνολικά δόθηκαν περισσότερα από 450 δέματα με τρόφιμα στην Πτολεμαΐδα, στον Περδίκκα, στην Πεντάβρυσο, στο Καρυοχώρι, στον Άγιο Χριστόφορο, στην Ασβεστόπετρα, στην Άρδασσα, στην Κρυόβρυση, στην Αναρράχη, στο Εμπόριο, στο Φούφα, στα Κομνηνά, στο Μεσόβουνο, στο Ανατολικό, στους Πύργους, στο Μηλοχώρι, στη Σπηλιά και στον οικισμό της Καρδιάς. Τα δέματα περιλάμβαναν ελαιόλαδο, ηλιέλαιο και αραβοσιτέλαιο, μακαρόνια, χυλοπίτες, τσουρέκι, κασέρι, κότες και μπούτια κότας, ρύζι, φασόλια, φακές, αλεύρι, ρεβύθια, πατάτες, γάλα, δημητριακά flakes, ολικής άλεσης για τους ενήλικες και σοκολατούχα για τα παιδιά, αναψυκτικά και χυμούς, μπισκότα γεμιστά, διπλογεμιστά, μιράντα και πτι-μπερ, σοκολατένιες πρωτεϊνικές μπάρες, φρυγανιές και bake rolls, πραλίνα φουντουκιού, nutella, μερέντα, μαρμελάδες, κομπόστες, ζάχαρη, καφέ, άνθος αραβοσίτου, κονσέρβες, σάλτσες, τοματοχυμούς, χαλβά, φρούτα και λαχανικά, σοκολάτες, σοκολατάκια, αντισηπτικά μαντηλάκια, παιχνίδια για τα παιδιά κλπ. Όλα αυτά οφείλονται στις δωρεές που έδωσε ο κόσμος στον Καλό Σαμαρείτη και μέσω του συλλόγου έφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε εκατοντάδες οικογένειες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να περάσουν τις γιορτές χωρίς στερήσεις. Σας ευχαριστούμε κι ευχόμαστε καλή χρονιά! Χρόνια πολλά!

Ευχαριστήρια

Ευχαριστούμε:
– την εταιρεία SOLERGON και τα OK MARKETS για τη δωρεά 7 παλετών με τρόφιμα και είδη καθαρισμού. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς που για μια ακόμη φορά στέκονται στο πλευρό του συλλόγου.
– τον Δήμο Εορδαίας και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τα ποσά που έδωσαν σε τοπικά σούπερ μάρκετ για να εφοδιαστεί με τρόφιμα και αναγκαία είδη ο σύλλογός μας.
– τον Ερυθρό Σταυρό, παράρτημα Πτολεμαΐδας, που δεν ξεχνάει ποτέ τον Καλό Σαμαρείτη και δώρισε για ακόμη μία φορά 1 παλέτα με τρόφιμα.
– το Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης για την κατάθεση της δωρεάς του στο λογαριασμό του Συλλόγου.
Κλείνοντας δε θα μπορούσαμε να λησμονήσουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους επώνυμους κι ανώνυμους συνανθρώπους μας που ενισχύετε το φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου. Χωρίς τη βοήθειά σας δε θα ήταν δυνατή η επιτέλεση αυτής της προσφοράς αγάπης, καθώς οι προσφορές ιδιωτών αποτελούν την κύρια βάση με την οποία καλύπτονται οι παντός είδους ανάγκες.