Γ. Ζεμπιλιάδου: “Ο περιφερειάρχης στήνει επιτροπές για να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για αποφάσεις που έχουν ληφθεί – Μας ξέρανε ως την Περιφέρεια του λιγνίτη θα μας μάθουν ως την περιφέρεια των επικίνδυνων αποβλήτων…. η ανάπτυξη θάβεται σε ΧΥΤΑ Αμιάντου στη Δυτική Μακεδονία “

24 Ιανουαρίου 2021
23:56

Ο περιφερειάρχης στήνει επιτροπές για να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για αποφάσεις που έχουν ληφθεί. ΦΕΚ 185/ 29/9/2020 «Έγκριση Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων»… Χωρίς ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου… χωρίς συζήτηση με τη τοπική κοινωνία, χωρίς τη συναίνεση των εμπλεκόμενων Δήμων η αναφορά στο ΦΕΚ είναι σαφής! Στα ΜΑΒΕ υπό διερεύνηση ο χώρος ταφής Αμιάντου της χώρας έως το 2023! Γιαυτό οι επιτροπές γι’ αυτο και η βιασύνη!
Τι στίγμα ανάπτυξης αλήθεια δίνουν; ΜΕ ΧΥΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ για ποια αγροδιατροφικά προϊόντα και ποιο τουρισμό θα μιλάμε ; στη Κοζάνη εκτός από τον Αμίαντο και ο ΧΥΤΑ για τα. επικίνδυνα απόβλητα της Χώρας…. Μας ξέρανε ως την Περιφέρεια του λιγνίτη θα μας μάθουν ως την περιφέρεια των επικίνδυνων αποβλήτων…. η ανάπτυξη θάβεται σε ΧΥΤΑ Αμιάντου στη Δυτική Μακεδονία.

8 σχόλια

  • Γι’αυτό έκανε την επιτροπή ο περιφερειάρχης για να δει εάν ένα τέτοιο έργο είναι βιώσιμο και εάν είναι επικίνδυνο. Εάν δεν μαζευτούν τέτοια στοιχεία τι να παρουσιάσει στο περιφερειακό συμβούλιο και στην τοπική κοινωνία .Επί ποιον δεδομένων αποφασίζεις εσύ έλεος με τον λαϊκισμό σου

    • μάθε ορθογραφία πρώτα που θα μας πεις τώρα ότι έλειπαν τα δεδομένα στον περιφερειαρχούλη σου. Τα ΜΑΒΕ αποκαταστάθηκαν δόθηκαν εκκατομύρια ευρώ και η Κοζάνη δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση. καλά λέει η Ζεμπιλιάδου. Γλυτώσαμε από τον λιγνίτη να πάμε στις χωματερές αμιαντου. Στην Ελλάδα όταν δεν θελεις να κάνεις τίποτε κάνεις μια επιτροπή. Άσε που είδαμε και με την απολιγνιτοποίηση τι κάνει τα συμπεράσματα των επιτροπών ο Κασαπίδης σου. Όταν δεν βολεύουν τα συμπεράσματα τα τρώει το μαύρο σκοτάδι….

    • και γιατι δεν εκανε επιτροπη να δει εαν μπορει να γινει αρδευτικο; ή παραγωγη ενεργειας οπως προτεινε ο Κολοβος; ή οτιδήποτε άλλο; και δεν εχεις δει τις συνεδριασεςις οπου ο κασαπιδης ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ οτι το εργο του χυταμ θα ειναι ασφαλες και περιβαλλοντικα ΩΦΕΛΙΜΟ και θα αναπτυχθει και ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;
      Οπου ο διαβεβαιωνει και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ;
      ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ; ΜΑ Η ΙΔΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΥΤΑΜ! ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!

      Αυτος δεν διαβεβαιωνε οτι η γεφυρα ειναι ετοιμη να πεσει;

      Ελεος πια με την προσπαθεια να υποβιβασετε το θεμα, να βγαλετε τονν περιφερειαρχη και τον δημαρχο οτι απλα “ψαχνονται” οταν πηγε και προτεινε ΧΥΤΑΜ για ολη την ελλαδα!

  • Η ιστορία θα καταγράψει τον Κασαπίδη ως τον Περιφερειάρχη της καταστροφής της περιοχής: απολιγνιτοποίηση, χωματερή αμιάντου, κορονοϊός με κρούσματα άλλα αντ’ άλλων, απανωτές αδικαιολόγητες καραντίνες, ανεργία, μετανάστευση των νέων, κλπ, κλπ, κλπ.

  • Γεωργία το ‘χεις κουράσει όσο δεν πάει να ξέρεις… Διάβασε την ιστορία με το βοσκό που φώναζε συνέχεια Λυκος Λυκος και μετα δεν τον έπαιρνε κανεις στα σοβαρα …

  • Πολύ μένος κατά του Κασαπίδη με τον προηγούμενο Περιφερειάρχη γιατί δεν υπήρχε τόσο κριτική??Κασαπίδη προχώρα σε στηρίζουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.