Στην τελετή ορκωμοσίας νέων Πυροσβεστών της Σχολής Πτολεμαΐδας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Συνάντηση με τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος

27 Ιανουαρίου 2021
13:36
Κανένα σχόλιο

 

Συνάντηση με τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Ιάκωβο Κλεφτοσπύρο, είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, ενώ νωρίτερα παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας νέων Πυροσβεστών που πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Πτολεμαΐδας.

Στην συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Πλακεντάς σημείωσε με έμφαση, ότι ο Δήμος Εορδαίας θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας με κάθε πρόσφορο τρόπο ή μέσο, όπως άλλωστε κάνει από την ημέρα που αυτή ξεκίνησε, καλύπτοντας τις ανάγκες που προκύπτουν εξαιτίας των νέων συνθηκών που έχει επιφέρει κυρίως η πανδημία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.