kozan.gr: Η ανακοίνωση της Iraqi Airways Airplanes, μετά την είδηση εντοπισμού των συντριμμιών του εκπαιδευτικού αεροπλάνου

3 Φεβρουαρίου 2021
20:24
Κανένα σχόλιο
Ένα πολύ σημαντικό και θλιβερό νέο. Σε έκτακτες ειδήσεις, το αλιεύσαμε πριν από λίγο:
Ένα από τα ελικόπτερα Super Puma της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που συμμετέχει σήμερα σε αναζήτηση φοιτητή της ιρακινής αεροπορικής εταιρείας απέστειλε στην Ελληνική Ακαδημία της Aknatia, Umar Ibrahim, ο οποίος αγνοείται για τρεις ημέρες μετά το εκπαιδευτικό του ταξίδι. Βρέθηκε το αεροπορικό “ναυάγιο” και μέρος του καλύφθηκε με χιόνι σε κοιλάδα στην κορυφή του Μιτσικέλι στα Γιάννινα. Ο θάνατος του μαθητή Αμάρ Ιμπραήμ επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο από τους συντρόφους του.Έτσι, η σελίδα μας παρηγορεί την οικογένεια του εκλιπόντος, και ζητάμε από τον Θεό να τον συγχωρήσει και να τον λυπηθεί και να τον κατοικήσει στους απέραντους κήπους του και να εμπνεύσει την οικογένεια και τους συγγενείς του υπομονή και παρηγοριά. Επίσης συλλυπηθήκαμε τις Ιρακινές Αερογραμμές. Ανήκουμε στον Αλλάχ και σε Εκείνον θα επιστρέψουμε.
Ιρακινά Αεροπλάνα της Αεροπορίας (IAWAP)
Η μετάφραση προέρχεται από την αυτόματη μετάφραση του facebook

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.