Καστοριά: Ισχυρή έκρηξη ισοπέδωσε ιστορικό ξενοδοχείο – Ευτυχώς δεν υπήρχε κανένας άνθρωπος μέσα στο ξενοδοχείο εκείνη την ώρα (Βίντεο & Φωτογραφίες)

4 Φεβρουαρίου 2021
07:30
Κανένα σχόλιο

Λίγο μετά τη μία μετά τα μεσάνυχτα ταρακουνήθηκε όλη η Καστοριά από ισχυρή έκρηξη η οποία σημειώθηκε στο ξενοδοχείο ΤΣΑΜΗΣ στην Καστοριά. Ήταν τόσο ισχυρή που ισοπέδωσε όλο το ξενοδοχείο κι ακούστηκε σε ολόκληρη την περιοχή της πόλης της Καστοριάς και των γύρω οικισμών.

Σύμφωνα με λεγόμενα αντρών της αστυνομίας οι οποίοι επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη, ευτυχώς δεν υπήρχε κανένας άνθρωπος μέσα στο ξενοδοχείο εκέινη την ώρα.

Κανένας δεν μπορεί να κατανοήσει από τι προήλθε η έκρηξη αν και μερικές εκτιμήσεις της πρώτης στιγμής που έκαναν άνθρωποι όταν βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το τρομερό θέαμα έκαναν λόγο για δεξαμενή υγραερίου. Κανείς όμως επαναλαμβάνουμε δεν είναι σίγουρος για τίποτα.

Έρευνες για τα αίτιας της ολοσχερής καταστροφής που προκάλεσε η έκρηξη διεξάγει η πυροσβεστική υπηρεσία Καστοριάς και  αστυνομία.

Δείτε video και φωτο του oladeka από το σημείο του απίστευτου συμβάντος:

 

Σε αυτό το σημείο που βρίσκονταν το ξενοδοχείο TSAMIS τώρα υπάρχουν μόνο μπάζα
Το Ξενοδοχείο «Τσάμης» δυναμικότητας 80 κλινών ήταν ένα εμβληματικό τουριστικό συγκρότημά  της Καστοριάς. Βρίσκονταν σε περίοπτη θέση πλησίον της λίμνης με θεά την ακριτική πόλη.

Πηγή https://oladeka.com/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.