H ΠΑΝΣΕΚΤΕ με έδρα Κοζάνη- Γρεβενά σας ενημερώνει: Ενθαρρυντικά τα νέα μέτρα στήριξης της εστίασης και γενικά της επιχειρηματικότητας – Δύο κύκλοι 6ος και 7ος επιστρεπτέας προκαταβολής- Επιδότηση πάγιων δαπανών

8 Φεβρουαρίου 2021
12:56
Κανένα σχόλιο

 

     Ήδη δρομολογούνται 2 ακόμα γύροι επιστρεπτέων προκαταβολών 6 και 7, καθώς και η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΑΓΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ. Αναγκαστικά το υπουργείο Οικονομικών Ανασχεδιάζει, ούτως ώστε να υπάρξει καλύτερη στόχευση στήριξης στην Εστίαση και γενικά στον επιχειρηματικό κόσμο. Σύμφωνα πάντα με τις ΔΗΛΏΣΕΙΣ του Υπουργείου Οικονομικών (Κυριακή στο MEGA) θα πραγματοποιηθούν δύο γύροι επιστρεπτέων προκαταβολών, αντί ενός που είχε προγραμματιστεί. Μάλιστα ο 6ος κύκλος ο οποίος είχε προγραμματιστεί για τον Μάρτιο μήνα θα έρθει πιο γρήγορα, εντός του Φεβρουαρίου και θα στηριχτεί στα ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

     Μάρτιο ή Απρίλιο, θα σχεδιαστεί ο 7ος κύκλος, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις αναμένουν την επιδότηση των ΠΑΓΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ, που ψηφίστηκαν την περασμένη Πέμπτη στην Βουλή.

     Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις των Αρμόδιων Υπουργών ευελπιστούν να είναι απολύτως στοχευμένα. Θα στηρίζετε η ως άνω επιδότηση στους τζίρους και τα οικονομικά αποτελέσματα του 2020, ως επίσης στις θέσεις εργασίας και την μείωση του τζίρου κατά 30%. Εντός των προσεχών ημερών θα γνωρίζουμε επακριβώς τις προϋποθέσεις και τους ειδικούς όρους των άνω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.