kozan.gr: Υπερψηφίστηκε η εναλλακτική πρόταση Προϋπολογισμού 2021 του Δήμου Σερβίων, που κατατέθηκε από το ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Κακαφίκα Αναστάσιο – Ποιες είναι δαπάνες που υπήρχαν ως προτάσεις της Δημοτικής αρχής και δε συμπεριλήφθηκαν στην εναλλακτική πρόταση που “πέρασε” – Το μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου με το τέλος της συνεδρίασης

9 Φεβρουαρίου 2021
07:22

Με 15 ψήφους υπέρ της εναλλακτικής πρότασης του Προϋπολογισμού Δήμου Σερβίων 2021, που κατέθεσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κακαφίκας Αναστάσιος και πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών, έναντι 7 ψήφων υπέρ της πρότασης της δημοτικής αρχής και μιας ψήφου κατά των δύο προτάσεων, ψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός 2021 του Δήμου Σερβίων, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου 2021.

Υπέρ της εναλλακτικής πρότασης του κ. Κακαφίκα (15 ψήφοι), ψήφισε το σύνολο των παρόντων δημοτικών συμβούλων των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης «ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΚΑΙ «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ» και οι ανεξάρτητοι Ζάκης Δημήτριος και Κακαφίκας Αναστάσιος. Απουσίαζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Καραντάκος Παναγιώτης, Φούντογλου Κυριάκος και Πεχλιβανίδης Κωνσταντίνος.

Υπέρ της πρότασης της δημοτικής αρχής (7 ψήφοι), ψήφισε το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της διοικούσας παράταξης «ΓΕΦΥΡΑ στο ΜΕΛΛΟΝ» (άπαντες παρόντες).

Κατά των δυο προτάσεων ψήφισε ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Γεωργακόπουλος Νικόλαος, ενώ απουσίαζε από την ψηφοφορία το έτερο μέλος της παράταξης Νάκας Αστέριος.

Σε μήνυμά του, μετά τη λήξη του Δ.Σ. ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “Πέρσι λέγανε ότι δεν πρόκειται να πληρωθεί το χρέος του Δήμου προς τη ΔΕΗ και φυσικά διαψεύστηκαν παταγωδώς. Σήμερα οι ίδιοι ακριβώς λένε ότι δεν θα πάρουμε χρήματα από το χρέος του Δήμου Βελβεντού προς τον Δήμο Σερβίων και αφαιρέσανε από τον προϋπολογισμό του Δήμου μας σχεδόν 500.000 ευρώ.Η “γέφυρα στο μέλλον” κοιτά ψηλά και μπροστά όχι το χτες.Είναι σημαντικό ότι ο Δήμος μας έχει πλέον προϋπολογισμό και ας είναι και “εναλλακτικός” μετά από ενστάσεις και καθυστερήσεις σχεδόν 50 ημερών.Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τις δαπάνες που αφαιρέθηκαν από την πρόταση της Δημοτικής αρχής στην εναλλακτική πρόταση που ψήφισε σχεδόν όλη η αντιπολίτευση”.

***** Διαβάστε εδώ  “kozan.gr: Πήρε “φωτιά” το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων όταν η Ρ. Σπυρίδου αποκάλεσε “ουρά” του Δημάρχου τον Πρόεδρο Ν. Μπουκουβάλα”

Με πληροφορίες κι από mikrovalto.gr

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.