Πτολεμαΐδα: Συλλαλητήριο αντιδρώντας στο Νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση διοργάνωσε η Επιτροπή Φοιτητών Πτολεμαΐδας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

10 Φεβρουαρίου 2021
17:27

 

Συλλαλητήριο αντιδρώντας στο Νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση διοργάνωσε, το απόγευμα της Τετάρτης 10/2, η Επιτροπή Φοιτητών Πτολεμαΐδας. Τα αιτήματα τους:  ν’ ανοίξουν εδώ και τώρα τα Πανεπιστήμια με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας. Να δοθεί ο απαραίτητος υλικοτεχνικός εξοπλισμός, για όσο διάστημα τα ιδρύματα παραμένουν κλειστά, τόσο για την παρακολούθηση των μαθημάτων όσο και για την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στην εξεταστική. Να δοθεί η δυνατότητα στους φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις να μπορούν να μετακινηθούν οποτεδήποτε το επιθυμούν στις πόλεις που σπουδάζουν. Να μην κατατεθεί το Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης που βάζει ακόμα περισσότερους φραγμούς στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Να παρθούν πίσω τα νέα μέτρα καταστολής και οι διαγραφές φοιτητών.

2 σχόλια

  • Ακόμα να παραιτηθεί η εν λόγω κυρία που το παίζει υπουργός Παιδείας; Καλά κρασα!
    Καληνύχτα παιδεία καληνύχτα Εορδαία καληνύχτα Ελλάδα με τους σωτήρες που έμπλεξες.

    • Αφού το είπες εσύ θα τρέξει να το κάνει, να ανοίξουμε άλλες 5 σχολές ,επεξεργασίας χαρτιού, επεξεργασίας ξύλου ,αηφόρου ανάπτυξης της ντομάτας ,έτσι βρε για να γεμίσουμε φοιτητές και να λύσουμε τα προβλήματα της περιοχής .
      Να τους βάλουμε και να περνάνε με 0,5 για να γεμίσουν τα σουβλαντζίδηκα και οι καφετέρειες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.