X. Eλευθερίου: “Σύσσωμη η αντιπολίτευση στην συνεδρίαση του προϋπολογισμού έκοψε όλα τα κονδύλια που προβλέπονταν για την ομάδα του Γιάννη του Μπασιά ποσό κοντά στις 27.500 ευρώ”

12 Φεβρουαρίου 2021
22:43

Ο Γιάννης Μπασιάς (https://slpress.gr/author/i-mpassias/) είναι εδώ και σχεδόν 3 μήνες ειδικός σύμβουλος μεταλιγνιτικής εποχής του Δήμου μας. Ο Γιάννης αγαπά τον τόπο μας μιας και είναι Σερβοβιλβινός (όπως λέει ο ίδιος) και ήρθε στον τόπο της καταγωγής του για να προσφέρει τις γνώσεις του και την εμπειρία του στο Δήμο μας. Είναι ο άνθρωπος που επιλέχθηκε με παγκόσμιο διαγωνισμό το 2016 και έγινε πρόεδρος την EΔΕΥ για να βρει η χώρα μας υδρογονάνθρακες. Σύσσωμη η αντιπολίτευση στην συνεδρίαση του προϋπολογισμού έκοψε όλα τα κονδύλια που προβλέπονταν για την ομάδα του Γιάννη του Μπασιά ποσό κοντά στις 27.500 ευρώ.
Όσα εμπόδια και να βάλουν κάποιοι όσες ενστάσεις και να κάνουν κάποιοι άλλοι ο Δήμος μας θα πάει μπροστά γιατί οι δημότες μας σταμάτησαν να μασάνε κουτόχορτο και το μέλλον έχει ξεκινήσει για το αύριο και όχι για το χτες…

16 σχόλια

  • Κωνσταντοπουλος το μεγαλείο του αρνητισμου…. Ο ορισμός της λασπολογιας…. Απέναντι μόνο για το απέναντι…. Η αντιπολίτευση είναι η ειδικότητα του….. Ο λαός δεν ξέχνα…

    • Μόνο ο Κωνσταντόπουλος είναι αντιπολίτευση; Η Σπυρίδου; Ο Γεωργακόπουλος; Ή μόνο ο Κωνσταντόπουλος σε τζούζει επειδή ξέρει να κάνει σωστή αντιπολίτευση; Κατάλαβες γιατί έκοψαν 27.500 ευρώ; ΄Ο δήμαρχος είπε ότι ήταν για υπολογιστές της ομάδας. Ποια είναι η ομάδα; Πόσα άτομα έχει η ομάδα και ποια; Τι σόι υπολογιστές είναι αυτοί που κοστίζουν 27.500 ευρώ;;;;;;; Μήπως κρύβει τίποτα άλλο ο δήμαρχος;

      • Φιλε Χρηστο απο οτι καταλαβα εισαι και εσυ ενας απο τους βολεμενους του Ελευθεριου! Λασπολογια ειναι οτι ο Δημαρχος ηθελε να δωσει 27.500€ για υπολογιστες??? Απο χρυσο ειναι? Επισης ο κ. Μπασιας ειναι ειδικος συνεργατης, αρα πλρωνεται καθε μηνα 1.150€ απο τον Δημο. Δηλαδη θα πληρωθει εξτρα και τη μελετη που θα κανει? Τρελανε μας!!! Αλλα μαθατε στο φαγοποτι…το μονο δεν καταλαβατε ειναι οτι ειστε με ημερομηνια ληξης, γιατι θα φατε μαυρο στις εκλογες!!!

    • Ο Ελευθερίου έλεγε και ΕΓΡΑΦΕ ότι οι μελέτες είναι πεταμένα λεφτά και κατηγορούσε τον Κωνσταντόπουλο για τις μελέτες. Τώρα θέλει να πληρώσει μελέτες;
      Και ποια είναι αυτή η επιστημονική ομάδα; Πώς υπάρχει; Και εγώ άνεργος επιστήμονας είμαι και δεν είδα κάποια προκήρυξη !

  • Ας περιμένουμε να ακούσουμε και την άποψη αυτών που καταψήφισαν. Άλλωστε το ύφος της ανακοίνωσης του δημάρχου δεν πείθει.

  • Υπάρχουν άνθρωποι σαν το Λαζαριωτη το Νίκο που μπορούν να διοικήσουν το Δήμο Σερβιων με προγραμμα και λογική .! Δεν είμαι Σερβιωτης ούτε τζογαδόρος κανενός τα βλέπω ομως με αντικειμενικού και όχι στενότητα τα ζητήματα..! Υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι βγήκαν με πολύ μελετημένες θέσεις και σύνεση γάτο ΧΥΤΑΑΜ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ στο Δήμο Σερβιων..!

    • Λαζαριώτης;;;;;;;;;;; έδειξε τον ποιον του όταν έφυγε από την παράταξη που τον είχε 4 χρόνια αντιδήμαρχο να κάθεται στα Σέρβια και πήγε με τον Ελευθερίου. Τον ψήφισε και τον στήριξε και τώρα χαίρεται με την καταστροφή του δήμου.

    • αχαχαχαχαχαχαχα!!! γελασαμε και σημερα! Ποιος Λαζαριωτης, αυτος που 4 χρονια επι Κωνσταντοπουλο ηταν μια χαρα και μετα τον πουλησε…και καλα δεν θα ξανα ασχολιοταν και πηγε καρφι στον Ελευθεριου? παει αυτος σκουριασε!

  • Με συνθήματα πολιτική δεν γίνεται. Πάρτο αλλιώς Χρήστο ώστε η ζημιά που προξενεις στον τόπο να είναι η μικρότερη δυνατή.
    Και σημάδεψε τον 1ο αντιδήμαρχο σου. Σου κάνει μεγάλη ζημιά

  • Το πρόβλημα με την νοοτροπία στον συγκεκριμένο Δήμο, ειναι ότι ή είσαι ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ ή είσαι ΚΑΤΑΣΠΡΟΣ πολιτικά (υπάρχει και ο ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ για να μην παρεξηγούμε).
    Απουσιάζουν πλήρως οι μέσες αποχρώσεις του ΓΚΡΙ σχεδόν σε όλο το φάσμα τους.
    Και ο Δήμαρχος και οι Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης έτσι έμαθαν να αντιμετωπίζουν την κατάσταση.

  • Ποια είναι αυτή η ομάδα; Πώς προσλήφθηκε; Με ποια κριτήρια; Υπάρχει ειδικός σύμβουλος που έχει μαζί του ειδική ομάδα; Οι μελέτες που κάνει είναι σαν αυτή που έκανε πρόσφατα που ήταν συρραφή κλεμμένων εργασιών φοιτητων απο το ιντερνετ; Και ο κύριος Μπασιάς έχει αμοιβή σαν ειδικός σύμβουλος όποτε γιατί χρειάζεται να πληρωθεί μελέτη; Εάν πάλι είναι να αναθέσεις την μελέτη σε άλλον μελετητή τι δουλειά έχει οΚ. Μπασιάς και τον αναφέρεις;
    Άρα. Εάν την μελέτη την κάνει ο ειδικός σύμβουλος δεν χρειάζεται έξτρα αμοιβή. Εάν την κάνει άλλος στον οποίο θα κάνεις ανάθεση δεν υπάρχει κάποιος λόγος να αναφέρεσαι στον κ. Μπασιά.
    Μακάρι όλοι οι δήμοι να είχαν συμβούλους σαν της αντιπολίτευσης του Δήμου Σερβίων. Είναι όλοι τους πιο διαβασμενοι, ειλικρινείς και νηφάλιοι από όλη την συμπολιτευση.

  • Πολύ καλά έκαναν και τα ‘κοψαν! Τι θα πει “προϋπολογισμός για την ομάδα Γιάννη Μπασιά”; Ο Δήμος προσέλαβε ειδικό σύμβουλο, που θα συνεργάζεται με το προσωπικό του Δήμου κι όχι με “ομάδα”. Αν ο Δήμος θέλει και ομάδα, πρέπει να την προκηρύξει κι αυτή. Και να καταλάβει επιτέλους πως οι εποχές που αποφάσιζε κάποιος μόνος του τελείωσαν, οι δαπάνες αποφασίζονται με πλειοψηφία.

  • Χρήστο λες για τον Κωνσταντόπουλο ότι πάντα είναι αρνητικός. Στους 18 μήνες που είναι δήμαρχος ο Ελευθερίου έγιναν το λιγότερο 20 συμβούλια. Από 10 με 12 θέματα κάθε φορά σύνολο 200 με 240 περίπου θέματα. Από αυτά δεν ψήφησε 10 με 15 θέματα, για τα αλλά που ψήφησε δεν είδα να του λεν κανένα ευχαριστώ, αλλά όταν δεν συμφωνή με τον δήμαρχο στο απόσπασμα. Μήπως πρέπει να γίνουμε λίγο ποιο σοβαροί.!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.