Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του ΣΕΒΕ- Συνδέσμου Εξαγωγέων σχετικά με την υλοποίηση δύο νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, των Επιμελητηρίων Δυτικής Μακεδονίας και της ΑΝ.ΚΟ. Α.Ε.

19 Φεβρουαρίου 2021
14:15
Κανένα σχόλιο

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  σχετικά με την υλοποίηση δύο νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων επαγγελματικής εξειδίκευσης πραγματοποιεί ο ΣΕΒΕ, την Τετάρτη 24  Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 ,μέσω της ιστοσελίδας του ΣΕΒΕ (www.seve.gr) και των Επιμελητηρίων Δυτικής Μακεδονίας καθώς και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης ΣΕΒΕ-Σύνδεσμος Εξαγωγέων, στο you tube και στο facebook.
Τα προγράμματα, τα οποία υλοποιεί ο ΣΕΒΕ στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και τα οποία χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους,  απευθύνονται σε απασχολούμενους στον Ιδιωτικό Τομέα της Οικονομίας. Ειδικότερα, ο πρώτος κύκλος κατάρτισης αφορά στον τομέα της Ανάπτυξης Εξαγωγικών Μονάδων στον κλάδο της Αγροδιατροφής – Βιομηχανίας Τροφίμων και ο δεύτερος στον τομέα της Ανάπτυξης Εξαγωγικών μονάδων στον κλάδο των Δομικών Υλικών.
Οι θέσεις συμμετοχής στα προγράμματα αφορούν 817 εργαζομένους οι οποίοι θα επιλεγούν μέσω εφαρμογής ολοκληρωμένου συστήματος επιλογής και από τις 13 Περιφέρειες της χώρας.
Ταυτόχρονα στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα δεδομένα των εξαγωγών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και οι ευκαιρίες και προοπτικές που δημιουργούνται για την επόμενη περίοδο.
Μέσω της εκδήλωσης επιδιώκεται επιπλέον η δημιουργία δικτύου με σκοπό την διαρκή και έγκυρη ενημέρωση των φορέων για θέματα εξαγωγών όπως και η διερεύνηση των δυνατοτήτων για ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο την ενίσχυση των εξαγωγών .
Την Δευτέρα 22/2 θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας
Με την παράκληση  να δημοσιευθεί, αναρτηθεί ή να μεταδοθεί
Πληροφορίες: www.seve.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.