Προσωρινή ακαταλληλότητα πόσιμου νερού Οικισμού Φρουρίου (ΤΚ Τρανοβάλτου)

23 Φεβρουαρίου 2021
15:03

 

Ανακοινώνεται ότι λόγω βλάβης στο αντλητικό σύστημα παροχής πόσιμου νερού από το υδραυλικό σύστημα Τρανοβάλτου, ο οικισμός φρουρίου θα υδροδοτείται προσωρινά μόνο για λόγους καθαριότητας από την υφιστάμενη γεώτρηση Φρουρίου.

Το πόσιμο νερό για την ύδρευση του οικισμού Φρουρίου θεωρείται ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση λόγω υψηλής συγκέντρωσης νιτρικών που παρουσιάζει με υπέρβαση των εγκεκριμένων παραμετρικών τιμών.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να μην χρησιμοποιούν το νερό για ανθρώπινη κατανάλωση (πόση, μαγείρεμα) μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης.

Ο Δήμος Σερβίων στα πλαίσια της κοινωνικής μέριμνας, θα παρέχει εμφιαλωμένο πόσιμο νερό στον οικισμό Φρουρίου, για όσο χρόνο υπάρχει η παραπάνω κατάσταση και έως ότου αποκατασταθεί πλήρως η υποστηρικτική παροχέτευση από το υδραυλικό σύστημα της ΤΚ Τρανοβάλτου .

Παρακαλούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ένα σχόλιο

  • Γιατι το ανακοινωνει τωρα στο internet ο Δημος αφου ιντερνετ στο Φρουριο δεν εχει και ουτε ποτε προκειται να βαλει μαλλον και ο ΟΤΕ και ο Δημος ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ … ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.