Επίσκεψη στους κερασό-παραγωγούς στο Μεσόβουνο Εορδαίας πραγματοποίησε ο Μίμης Δημητριάδης

23 Απριλίου 2017
16:59

  • Το Σάββατο 22/04/2017 επισκέφτηκε το Μεσόβουνο Εορδαίας ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης. Αιτία της επίσκεψης ήταν ο παγετός που σημειώθηκε κατά τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης και προκάλεσε καταστροφές στις καλλιέργειες κερασιών που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή . Το αίτημα των καλλιεργητών ήταν να γίνει κατανοητό το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσε ο παγετός και να γίνει έγκαιρα και άμεσα η καταγραφή των ζημιών από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Ο βουλευτής τόνισε πως θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που προβλέπονται για τις απαραίτητες ενέργειες για τις καταγραφές των ζημιών, αλλά και για τις αποζημιώσεις και πως η κυβέρνηση ενεργεί με γνώμονα την προστασία των αγροτών και της ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα.
  • Αυτή η πεποίθηση ενισχύεται από την πρόσφατη επαφή που είχε ο βουλευτής με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Φάνη Κουρεμπέ με αφορμή το αντίστοιχο πρόβλημα που πρόεκυψε μετά την πρόσφατη χαλαζόπτωση στον Βελβεντό,. Έχοντας ως δεδομένο ότι οι περσινές αποζημιώσεις από παγετούς θα δοθούν εντός Μαΐου και οι φετινές εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών.

3 σχόλια

  • Ο βουλευτής τόνισε πως θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που προβλέπονται για τις απαραίτητες ενέργειες για τις καταγραφές των ζημιών, αλλά και για τις αποζημιώσεις και πως η κυβέρνηση ενεργεί με γνώμονα την προστασία των αγροτών και της ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα.
    Καταλάβαμε !!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.