Ευχές Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας με την ευκαιρία της εθνικής επετείου

24 Μαρτίου 2021
13:07
Κανένα σχόλιο

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 και την έκδοση του επετειακού αφιερώματος για τους Μαρκίδες Πούλιου στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας που εκδίδει ο ομώνυμος Σύλλογος, το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» συγχαίρει τους συνεχιστές του έργου αυτού που πρωτοξεκίνησε το 1790 στη Βιέννη και εύχεται ολόψυχα να έχουν δύναμη να συνεχίσουν το πολύ σημαντικό έργο τους. Προσφέρουν πολύτιμη υπηρεσία στην κοινωνία και στους νέους μέσα από τη δράση τους. Ευχόμαστε με τη λήξη της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων να μπορέσουμε να οργανώσουμε από κοινού διάφορες δράσεις σχετιζόμενες με την τοπική ιστορία και τον πολιτισμό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.