kozan.gr: Καλλωπίστηκε το μνημείο Εθνικής Αντίστασης στη θέση Νταμάρια Κοζάνης – Δεν έχει τοποθετηθεί, ακόμη, όπως έχει προαναγγελθεί, ο ανδριάντας του Μητροπολίτου Ιωακείμ (Φωτογραφίες & Βίντεο)

7 Απριλίου 2021
19:35

 

Καλλωπίστηκε το μνημείο Εθνικής Αντίστασης στη θέση Νταμάρια Κοζάνης. Δεν έχει τοποθετηθεί, ακόμη, όπως έχει προαναγγελθεί, ο ανδριάντας του Μητροπολίτου Ιωακείμ.

8 σχόλια

  • Αν τολμούν ,ας τον βάλουν εκεί. Και ας μην τον βάλουν κεντρικά τον Ιωακείμ,στην Πλατεία Συντάγματος. Δεν υποψιάζονται τις αντιδράσεις που ετοιμάζονται.

  • Ποιος ανδριάντας βρε γατάκια. Θα πετάξουν εκεί 2-3 πανελακια και τελείωσε η ιστορία.

  • Αιώνια τιμή στα θύματα! Αιώνια τιμή στους πεσόντες! Αλλά κάποια από τα μνημονεύοντα στην μαρμάρινη πλάκα ονόματα δεν είχαν καμία σχέση με τον ΕΑΜ και τις λοιπές οργανώσεις. Ήταν απλοί καθημερινοί ανένταχτοι πολίτες που εξαιτίας των δοσίλογων της εποχής βρέθηκαν στα χέρια των Ναζί…

  • Συγχαρητήρια στη Δημοτική αρχή (να λέμε και τα θετικά). Προτείνω να μπει μια πινακίδα ευδιάκριτη που να αναγράφει το τι είναι αυτό το μνημείο. Έτσι οι διερχόμενοι θα μπορούν να γνωρίζουν την σημασία του.
    Τιμή στους αγωνιστές εναντίον ων Ναζί !

  • Υπήρχε μία φόρμα όπου μπορούσαμε να υπογράψουμε για την τοποθέτηση του ανδριάντα του Ιωακείμ μέσα στην πόλη. Την έχει κάποιος;

  • Στα Νταμάρια ο χώρος είναι εντελώς ακατάλληλος. Γιατί δεν βάζουμε τον αδριάντα του δεσπότη στο Επισκοπικό Μέγαρο, στο χώρο που θέλει ο τωρινός δεσπότης να κάνει παρεκκλήσι, χτίζοντας κι άλλο την περιοχή;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.