Ξεκίνησαν οι εργασίες για την επισκευή φθορών ασφαλτικού οδοστρώματος οδικού δικτύου Δήμου Εορδαίας

20 Μαΐου 2021
12:52

Από το εσωτερικό οδικό δίκτυο της Κοινότητας Ασβεστόπετρας, ξεκίνησαν οι εργασίες για την εκτέλεση του έργου : «Επισκευή φθορών ασφαλτικού οδοστρώματος οδικού δικτύου Δήμου Εορδαίας έτους 2020», προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 213.888,57 ευρώ (με ΦΠΑ).

Το συγκεκριμένο έργο έχει ως αντικείμενο όλες τις εργασίες που είναι απαραίτητες, για την επισκευή φθορών ασφαλτικού οδοστρώματος στους δρόμους των Κοινοτήτων του Δήμου Εορδαίας και της πόλης της Πτολεμαΐδας.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από την ανάδοχο εταιρεία στην αρχή της εβδομάδας, υπό την επίβλεψη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Εορδαίας και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαου Φουρκιώτη.

Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες και η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από πιστώσεις ΣΑΤΑ και ίδιους πόρους.

Ένα σχόλιο

  • Το ότι βουλώνει κάποιος τρύπες γιατί αποτελεί είδηση; Την επόμενη φορά να δημοσιευθεί τι χρώμα παπούτσια φόερε ο Δήμαρχος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.