Η αφίσα και το προσκλητήριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Κοζάνης στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, κατά του νέου νομοσχεδίου “ΑΡΓΟΣ”, το Σάββατο 29/5 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης

26 Μαΐου 2021
08:00

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ κατά του νέου νομοσχεδίου “ΑΡΓΟΣ” που προωθεί το Υπουργείο Εσωτερικών και στο οποίο προβλέπεται η στείρωση όλων των δεσποζόμενων ζώων άνω του ενός έτους και η απαγόρευση της ερασιτεχνικής εκτροφής. Παράλληλα, παραδίδει τη διαχείριση των αδέσποτων σε αμφιβόλου διαφάνειας “φιλοζωικές” Μ.Κ.Ο., φροντίζοντας βεβαίως για την επαρκή επιχορήγησή τους με δημόσιο χρήμα. Το Υπουργείο, εάν προχωρήσει στην ψήφισή του θα βάλει τέλος στην εξέλιξη των κυνηγετικών σκύλων και θα θέσει ανυπέρβλητα προβλήματα στη διεξαγωγή της θήρας. Το νομοσχέδιο αυτό αποτελεί για όλους τους κυνόφιλους, φιλόζωους, κτηνοτρόφους, κυνηγούς, κτηνιάτρους και απλούς πολίτες που αγαπάνε τις γάτες τους και τους σκύλους τους “τη μητέρα των μαχών”. Παρόμοιες πρακτικές δεν έχουν εφαρμοστεί πουθενά αλλού στην Ευρώπη. Η επιτυχία των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας που διεξάγονται αυτή την εποχή σε όλη τη χώρα, θα δημιουργήσει μία δυναμική που δύσκολα θα αγνοηθεί. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29/5/2021 και ώρα 19:00 στην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης με την συμμετοχή όλων των Κυνηγετικών Συλλόγων της Δυτικής Μακεδονίας. Η συμμετοχή των τοπικών τουλάχιστον Συλλόγων θα πρέπει να είναι καθολική. Τηρούμε ευλαβικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας συνεισφέροντας στην δημόσια υγεία.

 

 

3 σχόλια

  • Όλοι οι ιδιοκτήτες δεσποζόμενων σκύλων να είμαστε εκεί να δηλώσουμε την αντίθεση μας στο εκτρωματικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Ένα νομοσχέδιο εγκληματικό που δεν λαμβάνει υπόψιν του τον νόμιμο ιδιοκτήτη δεσποζόμενου σκύλου, τον κυνηγό, τον κτηνοτρόφο.

    • Aυτά είναι στη φαντασία σου. Μια χαρά κάνει η κυβέρνηση και άργησαν δεκαετίες όλα αυτά. Οι κυνηγοί απλώς θα πρέπει να ντρέπονται που παρατάνε λαγωνικά που δεν τους κάνουν για κυνήγι. Να μην πω κι άλλα…

      • Ποσοστό 2% σύμφωνα με του Γουρδομιχάλη του ΔΙΚΕΠΑΖ εχουν φαινότυπο κυνηγετικού σκύλου, αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία από το ΔΙΚΕΠΑΖ στην Αθήνα. Αλλαξε τώρα την κασέτα σου γιατί κόλλησε. Ολες οι σελίδες των φιλοζωικών σωματείων στις φωτό με υιοθεσίες έχουν απειροελάχιστο αριθμό φαινότυπων κυνηγόσκυλων και πληθώρα σκύλων ημίαιμων απροσδιορίστου φυλής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.