kozan.gr: Η αμήχανη στιγμή του Σάκη Ρουβά, που βρέθηκε στο γήπεδο της Κοζάνης, όταν φίλαθλοι, από την κερκίδα, φώναξαν τ’ όνομά του μαζί με κάποια “γαλλικά” (Βίντεο)

27 Μαΐου 2021
00:58

 

Στο ΔΑΚ Κοζάνης βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26/5 ο  Σάκης Ρουβάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που επισκέφτηκε την περιοχή μας, όπως το έχει κάνει κι άλλες φορές, για επιχειρηματικές επαφές σε σχέση με την εταιρεία (Κiefer) που συνεργάζεται, παρακολούθησε τον αγώνα της Κοζάνης με τον Μακεδονικό Φούφα. Κατά την αποχώρησή του, λίγο πριν το τέλος του αγώνα, κάποιοι φίλαθλοι φώναξαν τ’ όνομά του, μαζί με κάποια “γαλλικά”, με το Σ. Ρουβά να γυρνά αμήχανος και να προσπαθεί να καταλάβει τι είχε συμβεί.

 

29 σχόλια

  • Ψευτομαγκιές με μάσκα πίσω από την κάμερα! Ας τολμούσε να του τα πει αυτά πρόσωπο με πρόσωπο! Και μιλάμε για έναν τραγουδιστή που είτε αρέσει είτε όχι, δεν του χαρίστηκε τίποτα. Έφτασε εκεί που είναι σήμερα με την αξία του και πάρα πολλή δουλειά! Από τσάμπα μάγκες στις κερκίδες έχουμε χορτάσει!

    • Οποιος μπηκε στον αγωνιστικό χώρο τον γνωριζει η διοίκηση της Κοζάνης μπορουν να βρουν ποιος το ειπε , ολοι οι παραβρισκόμενοι λογω covid είναι καταγεγραμμένοι. .Κι αν πάρω απο την αντίδραση του κυρίου πίσω απο τον κ Ρουβά μου δινει την εντύπωση πως ξερεις ποιος ειναι και με το χαμογελάκι του επισης μου δινει την εντύπωση πως το παίρνει για πλακιτσα Γιατι λοιπον τόσος ντόρος για το τιποτα

  • Κομπλεξικοί κάγκουρες που πιάνουν στο στόμα τους καταξιωμένο καλλιτέχνη και καταξιωμένη ποδοσφαιρική ομαδα

  • Επίπεδο φιλάθλων Κοζάνης….. Και μετά λένε γιατί δεν υποστηρίζουμε την ομάδα της πόλης μας. Αυτοί έχετε μείνει, οι ίδιοι και οι ίδιοι τόσα χρόνια. Άντε τώρα να πάρω εγώ το παιδί μου να έρθω να παρακολουθήσω το ματς και να ακούμε και να βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα και τις ίδιες μ…..μπαρούφες….

  • Κανένας δεν έβρισε τον Ρουβά σε κανενα σημειο του αγωνα. Οταν εφευγε ενας φιλαθλος φωναξε για πλακα αυτο το συνθημα μονος του, που ουτε καν βριζει τον Ρουβα. Ελεος.

  • Πώς ακριβώς βρέθηκαν τόσο ο Ρουβάς όσο και οι οπαδοί στις κερκίδες; Άνοιξε η παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων και δεν το μάθαμε;

  • Η Μακεδονία ανήκει στους ντόπιους. Αυτοί μένουν και αυτοί πρέπει να έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τον τόπο τους.

  • Επίπεδο φιλάθλων Κοζάνης….. Και μετά λένε γιατί δεν υποστηρίζουμε την ομάδα της πόλης μας. Αυτοί έχετε μείνει, οι ίδιοι και οι ίδιοι τόσα χρόνια. Άντε τώρα να πάρω εγώ το παιδί μου να έρθω να παρακολουθήσω το ματς και να ακούμε και να βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα και τις ίδιες μ….μπαρούφε…..

  • ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΗΡΘΕ ΕΠΙΔΕΙ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΚ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ Η ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΑΤΑ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.