kozan.gr: Σε καλό δρόμο το αίτημα της ενεργοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής από το Αμύνταιο προς Πτολεμαίδα και το ΒΙΟΠΑ (πρώην εργοστάσιο ΑΕΒΑΛ)

28 Μαΐου 2021
11:17

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το αίτημα της ενεργοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής από το Αμύνταιο προς Πτολεμαίδα και το ΒΙΟΠΑ Πτολεμαΐδας (Πρώην Εργοστάσιο ΑΕΒΑΛ). Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, ο Δήμος Εορδαίας έχει καταθέσει, ήδη, αίτημα προς τον ΟΣΕ κι οι πρώτες παρασκηνιακές εξελίξεις δείχνουν πως πολύ σύντομα στελέχη του συγκεκριμένου οργανισμού θα βρεθούν στην Εορδαία προκείμενου να εκτιμήσουν την κατάσταση σε ό,τι αφορά τόσο τη συντήρηση που θα απαιτηθεί προς αυτή την κατεύθυνση όσο και το κόστος που θα απαιτηθεί. Παράλληλα ο Δήμος Εορδαίας έχει αιτηθεί την παραχώρηση του κεντρικού κτηρίου του Σιδηροδρομικού Σταθμού, του περιβάλλοντος χώρου καθώς και μιας παραπλήσιας αποθήκης με σκοπό να τα αξιοποιήσει για δράσεις που σχετίζονται με τον πολιτισμό.

kozan.gr

6 σχόλια

  • Η αποκατάσταση των γεφυρών του ΟΣΕ που γκρεμίστηκαν επι Καρυπίδη πότε θα αποκατασταθούν?

  • Μπραβο στον δήμαρχο της Πτολεμαΐδας, ειναι πολυ καλο αυτο γιατι επιτέλους θα χρησιμοποιηθει αυτό το απραγο υλικο. Αξιος

  • Μπράβο στον κύριο Πλακεντά για αυτό το αίτημα. Επιτέλους θα πηγαίνουμε στην Θεσσαλονίκη και στην Έδεσσα με τρένο και ένα αξιόπιστο και φθηνό μεταφορικό μέσω. Το συντομότερο να γίνει αυτό. Και πάλι μπράβο σε όλους!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.