kozan.gr: To πρώτο μήνυμα του Γ. Μητλιάγκα, επικρατέστερου για τη θέση του Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης, μετά την παραίτηση του Ν. Σαρρή

28 Μαΐου 2021
16:09

To πρώτο μήνυμα του Γ. Μητλιάγκα, επικρατέστερου για τη θέση του Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης, μετά την παραίτηση του Ν. Σαρρή. Όπως γράφει o Γ. Μητλιάγκας στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: Αποτελούσε κοινή πεποίθηση («εντός» και «εκτός» επιμελητηρίου ) πως το Επιμελητήριο Κοζάνης, στερούνταν της δημοσίας παρουσίας και παρέμβασης που του αρμόζει, ειδικά στην τρέχουσα περίοδο με όλα τα μέτωπα ανοικτά. Στο χέρι λοιπόν όλων μας είναι να αποδείξουμε πως υπάρχει και η άλλη οδός, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα”.

 

3 σχόλια

  • Πολυλογας και μόνο. Τώρα ας δείξει τις… Διοικητικές του δήθεν, ικανότητες!!! Όλο τον καιρό, ανούσια κριτική έκανε. Φανταζόταν τον εαυτό του ξύπνιο σε όλα. Το μόνο που έκανε απεγνωσμένα ήταν να ρίξει το Σαρρης. Τώρα ας δείξει πόσο αφελής ήταν για την διοίκηση στο ΕΒΕ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.