AHEPA Κοζάνης: Δωρεά 2.000 μασκών στο Δήμο Κοζάνης (Φωτογραφίες)

31 Μαΐου 2021
13:43

Δύο χιλιάδες μάσκες προστασίας προσέφερε η φιλανθρωπική οργάνωση AHEPA (τμήμα Κοζάνης) στο Δήμο Κοζάνης, για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών «Βοήθεια στο σπίτι» και Καθαριότητας.

Η παράδοση των μασκών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Μαΐου, στο Δημαρχείο, από τον πρόεδρο του τμήματος Κοζάνης Hj-15 Ι. Τράντας Ζηκόπουλο Μιχαήλ, και τα μέλη της Κεντρικής Διοίκησης της AHEPA Τράγια Δημήτρη και Καψάλη Βασίλειο.

Ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ευχαρίστησε τα μέλη της AHEPA για την προσφορά τους αλλά και την αρωγή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ επεσήμανε πως «Οι μάσκες προστασίας θα χρησιμοποιηθούν από εργαζόμενους υπηρεσιών της πρώτης γραμμής, που ανταποκρίθηκαν με συνέπεια στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας».

Την παραλαβή των μασκών έκαναν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, η διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Μεταξένια Καραγιάννη, καθώς και ο διευθυντής Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης Βασίλης Παπαθανασίου.

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.