Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη στο 1ο ΕΠΑ.Λ Σερβίων

31 Μαΐου 2021
18:38
Κανένα σχόλιο

 

 

Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε σήμερα στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη και του Εντεταλμένου Συμβούλου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Μενέλαου Μακρυγιάννη.

Ο κ. Κασαπίδης ενημερώθηκε από το Διευθυντή του Σχολείου κ. Κυριάκο Τσολακίδη για τους τομείς και τις ειδικότητες που λειτουργούν στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων και ξεναγήθηκε στις αίθουσες διδασκαλίας, στα εργαστήρια και στη βιβλιοθήκη του σχολείου. Κατόπιν συνομίλησε με μαθητές και Καθηγητές για τις προοπτικές της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στη χώρα και ιδιαίτερα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ο κ. Περιφερειάρχης, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε ένα μεγάλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ύψους 3 εκ. ευρώ για την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολικών μονάδων.

Η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας για τη χρηματοδότηση της υλικοτεχνικής υποδομής καθώς και η ένταξη του 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης σηματοδοτεί τον εκσυγχρονισμό και την περαιτέρω ανάπτυξη του Σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Περιφερειάρχη για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον του.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ Σερβίων

Κυριάκος Μ. Τσολακίδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.