ΑΕΠ Κoζάνης: Τόπο στα νιάτα, ευκαιρίες στα ταλέντα της περιοχής μας

1 Ιουνίου 2021
17:24

Με το εκπληκτικό μέσο όρο ηλικίας των 21,1 ετών !!!!!!!!!!, η ομάδα μας πιθανώς να είναι και η πιο νεαρή στο σύνολο των επαγγελματικών πρωταθλημάτων της Ελλάδας.

Και μάλιστα παιδια των 16 και 17 να ξεκινούν την βασική ενδεκάδα. Έτσι, η φιλοσοφία του σωματείου μας, μετουσιώθηκε σε πράξη, καθώς ο στόχος είναι να δοθεί τόπος στα νιάτα και μάλιστα σε παιδιά που σπουδάζουν και βάζουν ψηλά τον πήχη για την πορεία τους στη ζωή.

Από τους 26 ποδοσφαιριστές μας, οι 19 (δεκαεννέα)!!!!!!!! προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας μας, όταν οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μας, έχουν κατακλυστεί από ξένους και μεγάλους σε ηλικία παίκτες.

Τρία από τα μεγάλα μας μάλιστα ταλέντα προέρχονται από την ποδοσφαιρομάνα Πτολεμαΐδα και τα υπόλοιπα από την Κοζάνη, τα Γρεβενά, τα Σέρβια, την Αιανή, τα Πετρανά, τον Κρόκο, την Καισαρειά, την Ακρινή, το Μαυροδένδρι και το Ανατολικό.

Καθώς το ήθος, το fair-play, η ευγενής άμιλλα είναι τα λάβαρα του σωματείου μας, είμαστε και περήφανοι που σχεδόν όλα τα παιδιά σπουδάζουν ή έχουν ήδη ένα καταξιωμένο επάγγελμα.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, με μακροχρόνιο πρόγραμμα παρά τις οποίες δυσκολίες αντιμετωπίζει στην περίεργη φετινή σεζόν, θα συνεχίσει την πορεία της, με ανοιχτές τις πόρτες για όλα τα παιδιά που θέλουν και μπορούν να αγωνιστούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και για όσους από τους φιλάθλους θέλουν να προσφέρουν σε αυτή την κατεύθυνση.

Ήδη, οι πρώτοι καρποί εμφανίστηκαν, με την παρουσία στην ενδεκάδα παιδιών που σύντομα θα μπορούν να ανοίξουν τα φτερά τους με σύμμαχο το Σωματείο μας και σε πολύ υψηλότερα “σαλόνια”.

8 σχόλια

  • Οφείλεις να παραδώσεις την ομάδα στην κατηγορία που την παραλάβατε αγαπητε …..
    Μην κοροϊδεύεις άλλο τον αγνό κόσμο της ΑΕΠ που του έταξες λαγούς και πετραχήλια !!!
    Παίζεις με την κ19
    Πολύ καλός στις εκθέσεις ιδεών …

  • Τα θαυμαστικά μπαίνουν στο τέλος μιας πρότασης! Ανοίξτε καμιά γραμματική της νεοελληνικής γλώσσας!

  • Όταν δεν υπάρχουν λεφτά και την αποτυχία θέλεις να την μετατρέψεις σε επιτυχία. Επαγγελματικό ποδόσφαιρο με τζάμπα παίκτες δεν γίνεται πως να το κάνουμε. Η ιστορία θα γράψει ότι η ΑΕΠ έπαιξε β εθνική και είχε 3 βαθμούς για την ηλικία των παικτών δεν θα γράψει τίποτα.

  • όλους εσάς τι σας πείραξε για αυτό που έγραψε η ΑΕΠ? ψέμματα είναι? κοιτάξτε την ομάδα σας και αφήστε την ΑΕΠ

  • Γιατί κομπάζετε συνέχεια για την ηλικία των ποδοσφαιριστών σας;;; Και τώρα γράφετε και ολόκληρο “άρθρο” μόνο για αυτό;

    Σας το έχω ξαναπεί πολλάκις:
    Η ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΝ!

    Αν είχατε επιτυχία στην κατηγορία, τότε ναι, να βγείτε να πείτε “καταφέραμε να βγούμε πρώτοι-δεύτεροι-τρίτοι με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με νέα παιδιά από τον τόπο μας κτλ κτλ”.

    Τώρα που ΠΑΤΩΣΑΤΕ, μην κάνετε τα πικρά γλυκά. Δε λέει απολύτως τίποτα το οτι έχετε 16-17 χρονών παιδιά… Μαντέψτε, ΟΛΟΙ έχουν στις ομάδες ή στις ακαδημίες τους, αλλά δεν τους έχουν βασικούς στη Β’ εθνική, γιατί πολύ απλά έχουν καλύτερους παίκτες να βάλουν! Και για αυτό παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο και εν τέλει νικάνε! Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους κύριοι.

    Φτάνει λοιπόν με αυτήν την καραμέλα, κουράσατε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.